Monday Bar Spring Cruise 2007

Inser att jag har vaknat. Klockan skvallrar om 09:00 med omnejd. En elefant har trängt sig in i min lilla tvåa på 43kvm och trampar ner sin fot mot mitt huvud.


Så känns det.


Och det med sådan kraft att den mjuka känslan från kudden på andra sidan av huvudet inte känns längre.

"Klockan nio? Då har jag sovit i tretton timmar. Huvudvärk" noterar jag och skiter i att försöka komma ihåg detaljer från gårdagen. Ändå kommer jag på det nästan viktigaste:
"El Clasico! Hur gick det i den?" tänker jag och inser att jag sovit över den. Surfar direkt till aftonbladet.se med min mobil liggandes i sängen. Hoppas självklart på en tråkig 0-0 match för att inte behöva ha ångest.


Rubriken på aftonblaskan:
"Hattrick av Messi i El Clásico - Målkalas i spanska supermötet"
 
"Vitun, VITTU saatana!!" svär jag för mig själv när jag inser vad jag missat.


"En återställare." tänker jag efter att ha lugnat ner mig och styr mig själv i knapp styrfart mot kylen.
"Ah, en "Strawberry Mudshake? Ja, jag är man nog att dricka sån fjolldricka." tänker jag vidare och skruvar upp den. Sen känner jag hur det bubblar till innanför, den fortfarande, slutna analöppningen.

Dags för en krafthandling.


Sätter mig och ska öppna min stargate för att skicka en rektalsändare in i en annan dimension.
Medans den cirkulära muskeln sakta öppnar sig likt slussarna i Alien, fokuserar jag blicken ner mot fötterna och ser följande:


image144


"...Jävla Gunde!" var min enda reaktion.
MONDAY BAR SPRING CRUISE 2007


Årets Spring Cruise var som vanligt, grym. Alla hytter slutsålda, kanske pga artister som Blank & Jones och Marcel Woods men jag vet inte.. Monday Bars kryssningar är alltid grymma oavsett DJs.. Det som kännetecknar dom är stämningen ombord där alla älskar alla. Och nej, droger är inte något man hittar på båten även om det tydligen fanns någon som ville sälja majja till resenärerna. Knarkhunden vid tullen plockade tydligen upp någons ölkorv innan påstigning.


Förutom tre "sydländska" killar som försökte provocera folk och tallade på någon brud, och några brats med äcklig människosyn som kastade skräp på golvet framför en städerska och garvade åt henne när hon plockade upp det sen, så var stämningen på topp.


Samma chicks som på förra kryssen hängde med oss den här gången. Madde och Gunde.


image145


Den genom ColinZeal.se kända Steve (ok, Liquidsunset och DJn) till vänster i den nedre bilden, och en av arrangörerna/DJna på kryssen, Johnny Boy till höger, avslutade andra dagen på stora golvet till en hejdundrande succé. Har jag hört. Själv var jag så otroligt bakis, febrig och halsflussig så jag orkade bara knata dit och smådansa lite.


image146


8 minuter efter krambilden vid 04:00 någonting:

image147

 

"Hårig arab? Nej, en trött SnyggMagnus. Jäkla fjolla" tänker jag och ska väcka honom:Jag är så charmig och så respektfull när jag är just, full.


image148

image149

Alltid sånt vansinnigt drag på dansgolven.
"SnyggMagnushumor"
SnyggMagnus har så tragiskt tråkig humor så han borde bötfällas:


image150

image151

Självklart så delar vi den så följaktigen vek vi oss som ostbågar och grät av skratt åt bilderna.
"Ninja-Niko"
"Det hände ju inget annat på kryssen roligt som man kan skriva om?!?" klagade jag till Gunde på MSN när jag brottades med det här inlägget.
"VA? Varför kallar vi dig för Ninja-Niko?" frågar hon nästan upprört.
"Asså." säger jag när det klarnar och suckar.


När jag skulle gå lägga mig tidigt på morgonen så hade jag enligt sägnen försökt kliva upp i sängen genom att få hjälp av det lilla bordet på 40x40cm mellan våningssängarna. Bordet var fylld ut till kanterna med tomma och fulla flaskor, chipspåsar, sugrör, colaburkar och annat bråte.
"Avsats".

Detta tyckte jag var en jäkla vass idé.


Så jag placerar yttersta delen av min fot på bordet, sträcker mig efter sängarna på andra våningen som stöd och tar sats. Bordet välter inåt mot mig av min tyngd och jag och allt bråte rasar ihop och samlas vid bordsfötterna. Detta får alla att explodera i skratt. Själv ställer jag mig upp till synes helt oberörd, går till kortsidan av sängen, kliver upp på det i väggen fastsurrade bordet vid spegeln och klättrar upp. Likt en tusenfoting krälar jag sedan djupt in under täcket och somnar som om ingenting har hänt.

Ninja-Niko.
"Mer SnyggMagnushumor"


image152

image153"El Epileptico"
En creepy sak som hände på båten var att André, närmast kameran i bilden under, fick epilepsianfall under Johnny Boys set dag 2. Musiken stängdes av och han släpades därifrån som för att slängas till vargarna. Det var det blinkande strobljuset som orsakade anfallet och det blev visst lite småläskigt där ett tag när man inte visste om killen hade käkat sin sista Pasta pesto. Men han repade sig och han ska med på Black&White-kryssningen i början på Juni.


image154

Suveränt skön kille.


På MSN förklarade han att han hade skaffat sig snygga Raybans som ska motverka strobeffekten. Då kan han stå och dansa utan att oroa sig alldeles för mycket för ljuset och eventuella epilepsianfall. 


Skickade över en bild och frågade om det här var glajjorna:


image125

Om inte minnet sviker så nekade han att det skulle vara dom. Vi får väl se?


Och det där med Jävla Gunde i början på inlägget?


image155

Man blir ju tvungen att låta henne göra vad hon vill med ens kropp när hennes imitation av Linda Blair blir klockren:


image156

Frågan är om man vågar låta henne "sova" (*HOST*) i samma hytt som en själv till Black&White-kryssningen i Juni?
"Åsså det där med tånaglarna"


image157

Bara en liten prick neonrött kvar på högra... Dags för påfyllning om bara några dagar?

//Niko

PS OBS, inte en enda bild på SnyggMagnus när han är vaken i det här inlägget? Behöver jag säga att han inte ska med på Black&White?


Dagens artikel

Satt på tåget på väg till Rå(tt)sunda för det heta mötet mellan aporna i Djurgården och gnagarna i AIK.
Bläddrar i gratisblaskan Metro när jag kommer till den här artikeln:

"Råtta gick på dansklubb"
FY FAN! Säkert med en rullad mössa och Dr Martens...

Lösryckta citat ur artikeln var som följer:

"En manlig nattklubbsgäst blev så chockad att han anmälde gnagaren till miljöförvaltningen."
Inte mer än rätt. Råttor är t ex sällan bjudna hem till mig.

"Ansvarig krogägare har nu hållit stängt ett antal dagar för att Anticimex ska hinna sanera och säkerställa att inte fler råttor tar sig in utan att betala nattklubbsentré."
Att råttorna skulle vara så ovälkomna i denna värld, är inte så konstigt. Det är bara dom som inte hajar det.

image143

Råttorna kan vara riktiga partydjur..


3-1 blev det förresten för dom som inte visste det. Åh en sån underbar dag! Härliga Djurgården!

Monday Bar Lucia Cruise 2006

Tragiskt försenad, men här kommer den. Allt det roliga som hände före, på och efter

MONDAY BAR LUCIA CRUISE 2006.


Mange
"Före":
Jag bokade biljetter till 2006 års Luciakryss med Monday Bar redan på kryssen innan som gick av stapeln och avhandlades augusti tidigare samma år.
Skaffade en fyrbäddshytt till mig och den enda som garanterat skulle åka med, SnyggMagnus. Frågade cosnus, men hon hade tentor osv så hon kunde inte. Frågade Tedeschi och han var lite sugen på det tills han grävde sin egen grav och blev dumpad av mig tack vare frågan:
"Spelar dom R´n´B på nåt golv?"
Så han var självklart ute. Och sen hade vi inte några andra att fråga.
Vi är tragiskt gamla och mentalt efter alla andra i vår åldersklass.


Så vad göra? Ett par veckor innan avfärd bestämde vi oss för att sälja dom två överblivna biljetterna till två dansanta personer. Förmodligen lite yngre personer som matchar våra smått omogna och partysugna sinnen.

TranceGirl var den första att höra av sig, och detta bara femtio minuter efter att jag lagt ut förfrågan på forumet på Mondaybar.com. Vi pratade en hel del om helt andra saker när hon ringde första gången. Ett par timmar senare kom vi så gott som överens att hon skulle ha biljetterna.


Så gott som eftersom hon hade svårt att få tag på sin "polare".


Done deal alltså tills Madde hörde av sig. Men i hennes fall bangade alla polare ur och till slut så var hon helt dumpad. Fegisen vågade inte dela hytt med oss ensam. Så TranceGirl fick biljetterna till slut efter en veckas velande. Hon förde över hälften av pengarna på sin biljett på en torsdag. Hennes polare ville inte betala i förväg för att hon hade blivit blåst tidigare så hon slapp för mig. Med 300kr på väg in på mitt konto, efter att jag lotsat henne verbalt i telefon till sin internetbank och "överföring, kolla att du har valt nordea.." osv osv, så var dealen i hamn. Tills Madde hörde av sig sex timmar senare samma torsdagskväll. Hon hade till slut hittat en polare som ville hänga med och bad och bönade om att få följa med..


"Du har väl inte sålt dom?"
" ..."
"Nej nej nej!! Du FÅR inte ha gjort det! Du måste sälja till oss! Vi är mycket mycket trevligare! Och snyggare!"
"Asså? Du får nog skicka bild isf" sa jag halvt på skämt, men med den andra halvan på mer allvar än jag egentligen vill erkänna.


Och resultatet var att dom inte verkade helt karatefula.


image140

Alltså inget man gömmer längst in i en jordkällare när ett annat lands regeringshuvud kommer på besök i vårt land.


Mitt i allt började vi prata om allt möjligt och till slut efter en trettio minuter avbröt jag henne med:
"Jag ringer Silja imorgon och kollar om det går att byta namnen på biljetterna ok?"
"Gud va gulligt, gör det. Hör av dig sen."
Dom två första brudarna måste ändå få biljetter var min sista tanke när jag la på.


"Hur fan ska jag göra mig av med dom två första brudarna?" frågade jag SnyggMagnus direkt efteråt. En stor anledning till att jag ville byta från TranceGirl till Madde och hennes sidekick var att TG inte verkade så smart. Frågor liknande:
"Det står morgonjympa med Johnny Boy (Arrangör & DJ) på schemat vid 06:00, vet du om det är obligatoriskt?" störde mig lite.
"..."
Ja, 1500 pers ska trängas i puben, oavsett om dom orkar eller inte och ska piskas till att dansa när 1450 av dom bara vill sova.


Mailar över bilden på dom två nya 18-19 åriga tjejerna (Madde och Gunde), som eventuellt skulle åka med oss trettioplussare, till SnyggMagnus och han svarade bara med en komprimerad jpg:


yrrol

Klockren.


Jag låg dubbelvikt av skratt och försökte få arbetskamraterna att förstå det roliga med svaret mellan dom få inandningarna. Dom tänkte väl bara att jag hade knarkat tillräckligt i mitt liv och att det nu måste få ett slut.


Ringde Silja och undrade om det gick att ändra namn på biljetterna. Det var inga problem, det hade t o m kommit tillbaka några biljetter som inte betalats i tid, så det var bara att boka en bunt om man ville med.
Såg omedelbart till att namnen byttes och messade TranceGirl med Plan B.


Perfekt!

...NOT! Hon flippade totalt över att jag hade ditchat henne.
"Men det går att boka, det finns biljetter så det är bara att ringa dom nu." försökte jag med.
"Jag tänker inte ringa och boka! Jag jobbar så jag kommer inte loss!" skriker hon i luren.
"Men då bokar jag åt dig ok? Det är lugnt." och la på.
Bokade B-hytter, som kostade 1780kr.

Deras biljetter hade kostat 1500kr via mig så jag tänkte att jag bjuder på mellanskillnaden på 280kr som plåster på såren. Priset skulle alltså fortfarande vara "bara" 1500kr som i Plan A. Dom skulle också få en tvåbäddshytt och inte behöva dela den med några okända.


Bra deal eller?


Tycker det. TGs polare blev överlycklig i telefon när hon insåg att dom garanterat kommer med på kryssningen... Vem kan klaga på det?


Jo, TranceGirl.


"Hur vet jag att du inte kommer blåsa mig på biljetterna och mina 300kr?" frågar hon upprört.
"Du får bokningsnumret till biljetterna nu och sen behöver jag ditt kontonummer för att föra över pengarna." och uppgav bokningsnumret som hon motvilligt ristade ner.
Hon har ju mitt namn, mobilnummer, söker man efter det på eniro.se så hittar man min adress.. Omöjligt att gömma sig i det här förbannade landet om man nu skulle vilja det.
"Sen är det bara och dra till ett ATG-ombud, uppge bokningsnumret och betala biljetterna."
"Ahha." svarar hon.

Senare på dagen ringer hon och säger att hon har pratat med sin mamma och dom har ringt Silja tillsammans och bytt Maddes och Gundes namn till tvåbäddshytten, och TGs och polarens namn till vår hytt.


"Och bokningen är låst så namnen går inte att ändra på förrän på dagen båten går."
"Va? Varför då?"
"Sen hämtar du ut biljetterna och sen byter vi på terminalen."


"Vafan? Dumhuvud!" tänkte jag.


"Du har biljetterna garanterat om du bara hämtar ut dom på bokningsnumret!" försöker jag få henne att förstå.
"Hur vet jag att du inte kommer blåsa mig på mina 300kr som jag redan fört över till dig?"


GAAH!


Vem i HELVETE blåser en annan på 300 spänn?!?! Jävla pundartakter! Hur dum får man tro att jag är? (hon kan ju omöjligen ha läst min blogg.. och veta att jag är Djurgårdare!)
Självklart försökte jag förklara för henne att hon skulle få tillbaka den delen hon betalat redan men..


TG på MSN:
(kopierat och klistrat komplett med alla rätt och felstavningar)
"ja litar inte p å attd ekommer pengar så är det kommer pengarna så hämtar jag biljetterna och byter namn eller så bara byter vi biljetter där uppe självklart ska du få bo med din akompisar men du kunde bokat en egen hytt åt dem som de kunde betalat och hämtat ut idag!!!!!! sen kunde vi bara betalt dig där uppe som från början och bytt hyttnummer!!!!
hur enkel som helst"


Jag:
"självklart kunde jag bokat hytt åt dom osv men jag trodde inte du skulle flippa såhär mycket. tro mig, jag önskar att jag hade gjort precis som du sa så jag hade sluppit det här krånglet."


Hon:
sätterdu in dem idag`?


Jag:
"jag sätter in dom när jag fått pengarna."


Bitch:
"okej hoppas att de kommer snart då annars blir de jobbigt"


Jag:
"Jobbigt? har du ingen du kan låna av?"


Hellbitch:
"ja har pengarna men villinte lägga ut då jag inte vet om jag får dem tillbaka
du kan ju börj med att sätta in mellanskillnaden för den ska du sätt ain i vilket fall som helst"


Jag:
"självklart får du pengarna bara dom kommer in. du, helst din mamma, får logga in på min internetbank och kolla om dom inte kommit så får ni se själva."


Elena Ceaucescu:
"och i prinsip så kan ju du hämta ut bijetterna liak mycket som jag åt dina vänner omde betalar dig"


Jag:
"ja, men VARFÖR vill jag det? då hade jag bokat alla resterande biljetter imorse isf.
notera att du OCKSÅ kan hämta ut dina biljetter, som jag bokade åt dig, på valfritt atg-ombud. tänk lite."


Anna Sjödin:
"men hämta ut den hytten då åt dina vänner så betalar bara jag och polaren dig pengaran där uppe och byter bijetter
då blir de inget krångel alls"


IDIOT!
GAAAAAAAAH!!! Känner att jag blir mer o mer irriterad när jag skriver om denna? hona. Orkar inte skriva mer om det som hände efter allt det där så jag slutar den anekdoten här.


"You can´t do that!" kanske du tänker.
"Yes I can! ...I´m ColinZeal!" (Låter som en klassiskt korkad kommentar från en våldtäktsrättegång.)
Så började den här kryssningen några veckor innan. Men det blev bättre. Slapp se denna irriterande korkade brud vad jag vet och bilder efteråt på olika sajter skvallrar om att hon hade världens porrfilmskropp (citat Zafirah) och.. ja, en Per Gessle-käft. Den distinkta käften som Gessle har. Den hade hon. Inget man vill se när ens muttkrigare i full givakt ska penetrera ens nya bäste vän.
Isch."På Båten":


Clown"Kräm":
Vi fyra förfestar i hytten för att komma igång när Gunde plötsligt vänder sig till sin tjejpolare:
"Du är så jävla snygg Madde!" och vänder sig sedan mot oss för support:
"Visst är hon snygg grabbar?"

Detta får oss att bli helt ställda initialt.
"Aaaaa.." börjar vi lite trevande. Vi är ju 30+ och att helt "öppet" kommentera fräscha 18-åringar som vi känt i två timmar kändes lite för Hugh Hefner i PK-sverige.. Det kändes också lite gubbigt. Så vi blev helt enkelt, tråksvenska. Vi tävlade i att svara "a, mm.. joo.. jaaa.." med besvärad ton och med blicken på helt andra ställen än på Maddes snygga... allt.


Efter att ha förfestat med våra medresenärsbrudar så skulle dom iväg en sväng för att hälsa på sällskapet som dom samåkte till kryssningen med.
Direkt när hyttdörren stängs efter dom slappnar SnyggMagnus av, pustar ut (och släpper ut magen?) och lägger sig raklång på sängen medans jag kliver upp och sträcker handen efter toalettdörren.
"Jag måste skita!" kvider jag och hör skratt efter mig.

Ingen schysst ice breaker att gå och krama ur sig rektalpudding samtidigt som två fräscha brudar som man inte känner sådär jättebra försöker hålla humöret på topp i hytten. Katastrofen vore om en besk odör, likt en ninja, smög sig ut ur toaletten och ut i hytten. Då är det ett bättre alternativ att invändigt slå knut på sista etappen av tarmen och hoppas på bättre tider.


Partyfolk"Grogglasen":
En jävligt het idé inför kryssningen är att ta med sig egna grogglas. Jag gjorde det och tog med mina tre schyssta. Två av dom är riktigt gamla, från åttiotalet som morsan "fått med sig" från legendariska "Shakespeare" när den fanns i Södertälje. Dom har hållit för alla (fylle)slag i alla dessa år då dom verkar ha bestått av härdat glas av något slag. IKEA sålde likadana glas, fast ohärdade, för fyra-fem år sen men dom har alla gått sönder förutom ett. Det räckte med att man tittade argt på dom så spontanexploderade dom bara. Jävla skitglas. Snåla jävla Kamprad.
GE OSS HÄRDADE JÄTTEGLAS YOU FUCKING NAZI!


Iaf. Grogglas är grymma att ha med sig så man inte behöver springa till hytten och fylla på i tid och otid när man minglar i hyttgångarna. Ifall man skulle bli törstig av att gå så mycket menar jag då.


Nu var det så att våra inlånade sällskapshonor tog sönder två av mina glas och det jag hade, det gick sönder då gamle lumparpolaren Jandert stötte till mig på dansgolvet till Steves set.
Men det finns rörligt bildbevis på att åtminstone det jag hade levde på gränsen redan stunden innan:

image141"Italienarna":
Vid dom senaste kryssningarna har samma gäng italienare åkt till Sverige för att delta på dom. André och hans mindre anglosaxiskt verbala vänner har alltid varit med och betett sig som dom superglada latinos dom är.
Vid den här kryssningen möttes vi på dansgolvet när Steve, känd från förra trancekryssinlägget, http://www.tranceaddict.com/ och http://www.liquidsunset.com/, (och som debuterade på förra kryssen) spelade sitt set vid 2400. Vi hamnade i vår hytt av någon outgrundlig anledning och fyllepratade om någonting jätteviktigt. Säkert.


Trio

SnyggMagnus, som alltid ska fula in sig själv in i alla bilder jag tar, i mitten. André till vänster. En anonym Sasquatch utklädd till tomte, krampaktigt hållandes en alkopop till höger.
"Gotlands Vikarierande moralpolis":

Reekmacka


När vi satt och käkade energirika räkmackor på cafeterian efter att ha dansat bort våra bilringar tidigt på morgonen så kommer Gotlänningarna fram till oss och ska sätta sig vid vårt bord.

Jag hinner ta en bild...

X


...innan följande situation spelas upp:Gotlands vikarierande moralpolis.
Jäkla fin kille.Efter det där, eller jag var redan där, blev allt lite luddigt och suddigt. Gudskelov, och för fan i helvete samtidigt, åt att man har en kamera för att dokumentera diverse saker.
Till Dag 2!
"Svenska Glosor":
"Nä, vi ska äta frukost här" säger Gunde och/eller Madde och pekar mot cafeterian dag två.
"Va? Hur mycket kan ni lägga ut på en frukost?" frågar jag.
"50kr." Svarar Gunde och/eller Madde
"Ok, ni hänger med oss till frukostbuffén. Ni betalar 50kr, vi betalar resten."


Ful setup av mig då SnyggMagnus omöjligen kunde ha avbrutit mig efter att jag sagt det utan att ha framstått som en snål jävel.
Sorry dude.
Friends?


I egenskap av bakisColinZeal gick jag till vårt bord med en tallrik bestående av sallad när jag ser Italienarna köa till "the swedish meatballs" med varsin tom tallrik.
Lutar mig fram mot André och säger:
"Here´s a word for you to learn..."
"Yes what is it?" undrar han.
"...T-R-A-S-I-G." uttalar jag tydligt så han ser vad jag säger.
"Traasig? What does that mean?" frågar han nyfiket.
"That´s what all of us on the boat feel like right now. Trasiga."
"Trasig?" frågar han och får svar från en okänd birollsinnehavare:
"Hung over like hell!"


Gunde.1st

Gunde först på plats när Åke Ceder skulle dra igång Panorama Floor dag 2. Själv var jag mer intresserad av Dogzilla på Mainfloor samtidigt:


GreenBrud"Gotlänningarna":
Fick äran att lära känna dessa gotlänningar via Erik, eller Lill-Erik, tidigare samma år. Vi bondade på jobbet genom att prata om den då aktuella "Brokeback Mountain" (!!!) där han körde scenen i tältet med pantomimer på ett suveränt sätt komplett med spott, grymt och knytnäve. Detta fick mig att skratta som fan och jag såg filmen samma kväll. Nästa dag pratade vi om den och garvade över hur... ickeortodox den var. Det ena ledde till det andra och innan ni tror att vi hade brutalt manligt analsex med varandra så kan jag avslöja att med "det andra" syftade jag på min första trancekryssning, Monday Bar Spring Cruise 2006. Detta övertalade han mig till och sedan dess har jag varit fast i skiten.


Han och hans gotländska polare (alla inklusive den-där-dialekten) hängde med på första och vi hade hejdlöst roligt. Helt chosefria, genomtrevliga och supersköna människor hela bunten.


Den här gången var dom med igen, och dom var än en gång hejdlöst roliga. Dom låtsasbråkade verbalt med varandra så gott som hela tiden. När det blev tråkigt så var det istället deras dialekt som roade mig och SnyggMagnus oändligt mycket.


Den, genom den här bloggen kände Gotlands vikarierande moralpolis, ljög t ex ihop en roande monolog om sin gotlandskompis Peter, som nog kanske kan anses något vertikalt handikappad. (Kort i det här fallet)


"På Guotland ha vi spjermijer som ije stjörre enn Pjeter.. Man ligger djär o runker när man pliötsligt har schjuu lik brevii sej."


Med bara ett par timmar kvar av kryssningen kom SnyggMagnus på att bokstaven "U" låter hejdlöst roligt när öborna försöker uttala den, så vi skulle göra allt för att få dom att upprepa den u-täta och väldigt konstiga uppmaningen:
"Kuka ur på ringmuren nu".

Detta skulle enligt vår teori komma låta lite som "Kiucka Ijurr på ringmjuuren njue"
Efter många om och men, och när båten legat i hamn i 10 minuter fick jag det på film och det presenterar jag här:Mission Accomplished!
Sen följde följande två klipp som var det sista som hände på båten för vår del.


Just vid den här tidpunkten hade vi varit i land i 15 minuter redan och om samma tidsmängd skulle dom släppa på nästa batch med människor, men det hade inte vi någon koll på. Vi hade hejdlöst roligt istället och missade allt "det viktiga" som hände utanför vår hytt."Lill-Erik":
Lill-Erik, som försöker hångla upp gotlands vikarierande moralpolis i klippet ovan, verkar ha roffat åt sig Peters längdpoints vid födseln. 202 stolta centimeters. 


SnyggMagnus konstaterar:
"Jag är alltid längre än alla andra men när Erik är i närheten så reagerar jag:
"SHIT vad Stor han är!" och garvar.


Hans kommentar när han såg den här skylten:


image142

"Erik får inte stå på bandet med en annan människa."
"Efter":
MSN-dialog:

R´n´B Tedeschi:
hur gick de med flickorna i hytten?
ColinZeal:
ajo, det gick bra.
alltså, inte SÅ bra men.. du vet. jag tafsade inte på dom så det gick jävligt bra!
R´n´B Tedeschi:
inga anmälningar?
ColinZeal:
inte än men det kan ju komma antar jag.
R´n´B Tedeschi:
hehe
de e bra de min sonTHE END
Stoppa.laser


Sven Väth @ Monday Bar 2007

Sven Väth.

Vilken legend. Vilken uppvisning i hur man tar en publik och får dom att trivas. Han är en superstjärna och beter sig därefter. Coolaste jag sett på scen sen 92-93 då Bono reagerade världen som "The Fly".

Kolla klippet nedan. Spola till 1:30 (ca 4:00 kvar) och 3:35 (ca 1:50 kvar) och kolla hans uppträdande.Och dom som säger att han var påtänd?
Ja, det var han. Luktade tydligen maja vid scenen men jag är för svenne för att känna igen sånt. Väth var alltså pårökt som en Snoop Dogg men so what? Finns större problem i världen än majarökning. Göm dig bakom din politiskt korrekta dalahäst och ruttna bort om du inte vill göra något åt dom riktiga problemen.

Den gamle är född till att underhålla. Bevis:Måste definitivt se han igen asap.

Dagens låt, "Air - Sexy Boy"

Dagens låt måste vara "Air - Sexy Boy".


Denna elegant lugna och varma låt föll jag för innan skivan "Moon Safari" släpptes våren 1998. Detta var året innan fildelningsprogrammens fildelningsprogram, Napster, debuterade. Sedan följde ju förutom nämnda Napster, enormt fantastiska Audiogalaxy (som fortfarande inte överträffats på något sätt och som jag fortfarande saknar) och Limewire plus en hel drös med andra program.


Detta var alltså tidpunkten innan easy street som vi lever i nu. Innan var det öststatsfasoner på nedladdandet. Låtarna som man ville ha gick inte att hitta så lätt men lyckades man med det så hade vägen dit alltid varit snårig. Och det tog 30-50 minuter för att ingen hade "bredband" utan slöa modem.


Första åtgärden var att göra en sökning på sökmotorn www.altavista-digital.com. www.altavista.com var upptaget av något företag som sen sålde det, idag värdelösa namnet, till Altavista. På den sökmotorn kanske man hittade någon mp3-sida som kanske hade lagt upp låten för nedladdning. Det var så man gjorde när pappa var ung. Då fanns inga fancy nedladdningsprogram såsom dc++ dit, limewire hit o dit o napster osv. Nä, då var man nästan tvungen att själv sammanställa 400 miljoner ettor och nollor i rätt ordning och spara filen som .mp3 för att man skulle få sina favoritlåtar.
 
Sen lekte vi med kottar också och hade stenbumlingar i sandlådan och saknade spadar men det är ett annat inlägg.
 
Jag gick och sökte efter "Air Sexy Boy" på altavista och hittade väldigt få träffar som var relevanta.
Vad brukar man göra då? Jo, man optimerar söktermen genom att minimera orden för att öka träffarna.

Så vilket ord tog jag bort?
"Air". Således sökte jag efter:


"Sexy Boy"


...ni kan ju föreställa er vad jag fick för träffar.


Detta från avdelningen "Hur fan tänkte jag då?"


Jag Hjärta Jag

"Så hur länge har du haft bröstsmärtor?" frågar syrran lite oroligt i telefonen.
"Jaaa.. vadå? Två månader kanske?" säger jag och tänker efter och får genast rätta mig själv:
"Nä, sen i februari iaf."
"Men-" börjar hon och avbryts av mig med:
"Januari." när jag inser att bandet fortfarande backade.
"Oj."
"December." kommer mitt slutgiltiga svar.
"Men.." försöker hon.
"Det var nog November/Oktober" konstaterar jag och känner mig dum över att inte ha gjort något åt situationen tidigare.

240 timmar jobb per månad flera månader i sträck är inte bra antar jag. Förutom för lönekontot och skattmasen. 
 
"Ska till läkaren på tisdag och kolla upp det."
"Va bra. Hoppas det går bra." säger hon.
 
Har känt det hugga till i hjärtat under flera månaders tid. Detta blandat med strålande värk över hela övre bröstkorgen.
Kan bara vara bra.
Om man är självmordsbenägen.


Ungefär det där berättade jag för Dr Quinn på måndagen efter lunch. Hon tog blodtryck på mig och skickade mig till en riktigt fräsch sköterska för EKG. Rättelse, sköterskan måste ha varit riktigt fräsch för, 30-40 år sen. Det ser man på henne.


Hon kopplar in mig i, vad som verkade vara, Matrix med en massa sladdar till EKG-manicken. Först limfästen på kroppen. Båda fötterna, armarna, och på fem-sex ställen på överkroppen och sen kablage på dom fästena. Väntade bara på att den berömt äckliga jättespiken från Matrix skulle borras djupt in i bakhuvudet genom kudden. Men det hände inte. Jag tror jag ser för mycket på film helt enkelt.


Iakttog hennes kopplande och avbröt tystnaden med:
"Får du höra många skämt om kortslutningar?"
"Aaaa gud ja." suckar hon.
"Så tråkig är jag inte" säger jag och får henne att skratta av lättnad.


När hon är klar säger hon:
"Nu ska vi se vad du har för besvär eller om det bara är kärleksbekymmer?"
"Tjaaah.." säger jag och fortsätter fundersamt: "Det KAN det ju vara iofs.." och får henne att skratta
"Ni ungdomar.. Hur skulle man kunna hjälpa er?"


1) Ungdom? Fucking 20-something and almost dead?
Thanks. Visar iofs fortfarande leg på systemet men vadå? Det måste ju självklart bero på att jag alltid köper alkopop.
2) Hur hon skulle kunna hjälpa mig?
Om det här vore ett avsnitt av Benny Hill och jag vore han, så skulle jag vända mig mot kameran(/er) och ge den där blicken med passningen om lite rajtan-tajtan.


Är på väg tillbaka till medicinkvinnan tittandes på EKG-utskriften med mitt hjärtslag.. Tror mig se hjärtslagen forma "rappakalja" på pappret men överlåter den bedömningen till henne.


"Jaaa.. Det här ser ju.." börjar hon och fortsätter med "...du har ett blodtryck på 115 genom 55-56.."
"Ok? Ta det på swahili Mrs Seymour så jag hajar något är du snäll?" tänker jag för mig själv.
"Ja, det är som på en elit-idrottsman." förklarar hon när hon ser mitt smått konfunderade min.


VA?


Satt bara o gapade. Paul Gascoigne eller Gunde Svan?


"Du har inget att oroa dig för. Smärtorna är nog kroppens sätt att säga att du har mycket just nu."


*idé*
SPRIT, CHIPS, MCDONALDS & DRUUUUUGS NEXT!//ColinZealPS Erik Niva (Aftonbladet & EuroTalk @ fantv.se) är kung.

Häromdagen spelade kanadensiske radiorockaren Bryan Adams i Manchester Evening News Arena. Som en åskådarflirt plockade han upp en tjej ur publiken för att sjunga duett med honom under storhiten "When You´re Gone". Kvinnan tog sig upp på scenen, fick en mikrofon, tittade ut över 20 000 nyfikna Mancunians... och vrålade: "Athens, here we come".
Hon kom, såklart, från Liverpool. När publiken buat färdigt gav lokalpressen i Manchester sitt betyg: "Hon sjöng falskt".PPS. Hur jävla stört dåligt får iTunes vara på en skala? Har letat efter "Joe 90 - Drive" låten på nätet hur länge som helst nu men inte hittat den.

Ni vet? Den där bra?


Finns inte på några finhubbar eller som taurents. Ingen som vet vad det är för låt heller. Inte konstigt kanske när den är från förra årtusendet. 1999 närmare bestämt.
Så iaf, installerade iTunes, letade upp den på låten och fick svaret:
"Sorry, this song is not available to your territory."
"F U !" var mitt internationella svar till det. Hela schabraket slutade med att jag köpte skivan, begagnad på www.amazon.com för en dollar. (Ska rippa låten, dela ut den och slänga skivan direkt.) Frakten vart på $6.98.


Summa summarum: $7.98 för en låt. Ca 60 svenska dollars. Mycket billigare än runt 92-95 när man sprang runt på St.Eriksplan i den kungliga hufvudstaden och köpte en hel skiva för 150kr för en låts skull. Flera ggr.


Oh god bless the (and Fuck You) Internet!


ColinZeal on a Roll

For You Zaffe. 
 
"Har inte du flickvän?? frågar jag prutt-prutt som jag haffat stirrandes på mig vid flertalet tillfällen under lunchen.
Han svarar på det enklaste sättet, genom att välja den första bokstaven i alfabetet:
"A?"
"Då kan vi inte dejta."
"Va?" frågar han konfunderat. Iofs så har alla hans frågor en konfunderade ton, men ändå.
"Sluta stirra då."
Mr Big börjar fnissa och tycker att jag är så sjuk.
Well hot damn? 
 
... 
 
Efter att jag avslutat dagens roadkill och suttit sysslolös vid det tysta matbordet i några minuter, tar jag till orda:
"Jaaa, om man inte ska ta gå ner och onanera?"
"VA?" frågar den relativt nye JR som sitter mittemot mig.
"Har inte du jobbat här tillräckligt länge för att inte bli chockad av det där?" frågar jag honom besviket. 
 
Två månader borde räcka tycker man, sen borde man inse att något är fel.. 
 
//ColinZeal
 
 
PS Anmärkningsvärt är också att ingen annan ens drog på mungipan när jag la fram min idé om att smutsa ner mig själv själsligt. Alla satt med huvudet nedsänkt så nära maten som möjligt och såg den sakta försvinna sked för sked.
"Föda föda föda föda.." verkade deras tankeverksamhet bestå av. 

The Soony Files - Prolog

Har vid skrivande stund tre låtar med ordet "freak" i titeln bland dom fyra första låtarna i min mp3-spelare. Den fjärde har ordet "Crazy".


1) Shibuku - Crazy Situation (Extended Mix).mp3
2) LFO - Freak.mp3

3) Housetrap feat. Dave Kane - Freak (Original Mix).mp3

4) Supadelics - Freak Out Flat Modes (Supalectro Club Dub).mp3


Kan bara säga att det är ett läskigt sammanträffande med tanke på vad det här inlägget kommer handla om. *spooky music*
Till inlägget.


Har under flera år tänkt skriva blogginlägg om folk jag lärt känna via nätet, och då oftast genom, eller "tack vare", min blogg. Eftersom min skrivarstuga är som den är, moraliskt förkastlig, eller rentav morbidt smaklös ibland, så attraherar den snarlika "passande" människor har jag noterat.


Precis som Sid attraherade Nancy, precis som Islam attraherar terrorister och precis som solna aik attraherar gnagare. Smuts på smuts helt enkelt. Jag är självklart helt ren moralisk som ni vet och ojjar mig vid åtanke på dessa orena själar.


Soony, den kanske mest extrema av dom korrupta, lärde jag känna via ett onämnt community på nätet. Kommer inte ihåg varför vi började prata men det gjorde vi ganska omgående på ICQ och nu sen ett år tillbaka, på MSN.

Detta i september 2001.


Hon har relativt nyligen fyllt 25 tellusrotationer, är vacker som få, har en bakgrund som brokig innerstadsunge, bor mitt i Stockholm i sin egen bostadsrätt och har slavar.


Va?


Slavar. Hon har slavar. Dvs folk som ser upp till henne och som hon som tack, förnedrar. För en nätt summa stålars. Hon är helt ointresserad av själva rollspelet så hon gör det enbart av monetära anledningar. Hon pluggar så jag har full förståelse för att hon vill dryga ut CSN-bidraget.


Behöver jag nämna att hon är moraliskt flexibel?


Zafirah, en av mina vänner och läsare, 20 år, blev fundersam när jag berättade om Soony via MSN:

"slavar? vaddå, över telefon lr?"

ColinZeal:

"nä, på riktigt."


Som en snubbe, han åkte över till henne från Göteborg för att städa hennes lägenhet. Hon gick runt och höll på med sitt eget medans han slet på sina fyra. Ibland avbröts han av att hon trampade på honom.


Han vart skitnöjd.


Soony om honom innan mötet:

"det finns en snubbe som vill städa mitt hem o larva sig läs det här, helt overkligt korkad böjelse, vänta

jag skulle även se det som en fördel om du behandlade mig som slav efter min etnicitet som i detta fall är utländskt. jag är född i sverige men av latinamerikanska föräldrar, skulle gilla om det på ngt vis framgick i vår lek att du stod över mig som kvinna och understryka att du just är vit kvinna, och i detta fall stod över mig just därför att du är vit kvinna och jag utländsk man född till att vara din slav och att serva dig."


HAHAHA fatta stöööört?!?!??!


"jag är till för att städa och passa opp på dig som den slav jag är, påklädd eller naken, du bestämmer även vad jag äter och om jag får äta, jag kanske kan ha en skål med vatten och en med ex: flingor och jag äter enbart när du bestämmer det."


den här killen tror jag inte har några pengar tyvärr.

men jag kan lätt tänka mig låta honom städa mitt hem, asså why not? resten är ju bara att spela med, hur svårt är det? det är som att gå på anställningsintervju typ "ja jag är jättepositiv o noggrann o yaddayadda"Zafirah  hemma hos sig? fan va sjukt!

ColinZeal  ja..sjukt indeed. du skulle bara veta

sparar det bästa till bloggen.

Zafirah  neeeeeeeeej!


Sen skickade jag över följande dialog till Zafirah:


Soony  jag har funderat lite på hur det skulle va att ha en undergiven kille som man faktiskt tyckte vad snygg dvs inte en gubbe

nej inte träffat nån o vill inte heller

ColinZeal  inte? juristen o det då?

Soony  nja han e inte online

Soony  o jag var så deppig innan jag åkte att han kanske blev lite avskräckt men det är ju spekulation fr min sida som när jag trodde att min KK inte gillade mig.

jag får väl maila kanske o säga att jag är tillbaka

ColinZeal  Mmmm

Soony  orka

Soony  kan han inte bara skicka en check då kanske jag blir på G igen de är så tråkiga de undergivna

ColinZeal  Hehehe.. du får väl "sparka" på dom eller nåt

Soony  jag vet inte hur man gör 

ColinZeal  skäll ut dom

ColinZeal  right?

Soony  lite otydligt om de gillar det..

ColinZeal  vill du ha porr?

Soony  ja

ColinZeal skickar Hemlig Enhet:\Hemlig mapp\Bra klipp\Japanese Kimono Girl Fucking.mpg

     Överföringen av Japanese Kimono Girl Fucking.mpg är färdig.

Soony  men snark den tråkiga långhåriga killen

ColinZeal  bruden är fräsch som fan

Soony  smal o liten. din typ ja.Kristliga Zafirahs kommentar:

"jag bara gapar

inte ofta jag blir mållös"


Så, varför har vi inte träffats, eller blivit ihop då kanske någon tänker?
Well, ingen idé. Jag dras till brudar som är som jag eller kortare. Dom får vara längre men då max en halv knytnäve längre. Annars blir det konstigt. Jag känner ingen attraktion. Soony är lätt över en halv knytnäve längre.
Och hon i sin tur gillar killar som är +190cm och jag är 170cm så istället håller vi det hela på en vänskaplig och anförtrolig nivå."Så vad TROR du jag har skrivit om dig?? frågar jag henne när jag avslöjar att jag äntligen efter många års hot ska börja med "The Soony Files".


"Men det finns ju inget smaskigt ännu... Har ju inte gjort ngt wild n crazy.. örfil liksom? whats that egentligen?
[...]
usch jag kommer driva dem alla i fördärvet. inspirera till vansinne. jag ska göra min paypig sida så fort jag får tid dock.. nåja..
[...]
Mja jag vet inte, jag hoppas givetvis du fått med alla sjuka saker som för mig är ganska självklara. Hoppas du skrivit allt som e bra o coolt, o att folk kommer ba "freak!"*nickar*

I think they will.


TO BE CONTINUED


RSS 2.0