Påsk 2007

Min påskhelg 2007, kan summeras på följande sätt:


image123


Före det, excellenta Paul van Dyk på Münchenbryggeriet på skärtorsdagen, sen väntan på nästa trancefest, på Göta Källare.

Toksugen på att få dansa till lite mer skön trance knatar jag nerför trapporna vid Södertälje Centrum annandag påsk. Letar efter ersättningsbussarna för att "banarbete pågår" enligt informationsrutan.

"Fucking Christ! Vilken jävla buss ska det vara då då?" tänker jag och stiger ner till trottoaren från trapporna.


När jag belastar vänsterfoten så känner jag direkt hur den viker sig inåt och studsar direkt tillbaks igen. Smärtan kommer som ett inkassobrev (=obehalig överraskning) och jag håller på och spyr på platsen av smärtan och värmen som väller över mig. Det blir obehagligt varmt så mössan åker av snabbt och den kyliga luften är den bästa uppfinningen sen skivat bröd just då.


Lutar mig mot ett räckte och kvider av smärta och inser att det blir nog inget dansande ikväll. Sneglar grimaserandes åt sidan och ser folk sitta på sina platser i bussen med empatilösa blickar, trots att min fot ser ut att ha lossnat och blivit bortglömd på trottoaren. Typ. Funderar för en stund att skita i smärtan och dansa iaf. Kanske går över på vägen till sthlm? Mnä. Drar hem istället och blir övertalad att dra till sjukan.


Och nä, jag var inte full like a kastrull, bara lite lull.


Väl på sjukan sladdar Doogie Howser in och meddelar mig att det är kraftig stukning och att ingenting verkar vara brutet.

Efter några småfrågor ställde jag en sista innan han försvann:
"Lite personlig fråga? Hur gammal är du?" för jag kände att jag inte var helt bekväm med att en 12-åring smitit in på sjukhuset för att ge folk råd om deras överlevnad
"38" sa han och log och försvann från rummet, avslöjad.

//Niko

PS Hälsning till chefen: Som du ser på bilden så är min moral nere. Kommer inte till jobbet den här veckan. Jalla.

PPS Min korrekturläsarbitch kontaktade mig via ICQ:

cosnus: (4:49 PM) vem är doogie howser?

ColinZeal: (4:49 PM) google bitch

cosnus: (4:49 PM) mäh! svara istället, man-hora.

ColinZeal: (4:50 PM) http://en.wikipedia.org/wiki/Doogie_Howser,_M.D.


"Doogie Howser, M.D. (1989-1993), was a television dramedy starring Neil Patrick Harris as a brilliant teenaged doctor who was also faced with the problems of being a normal teenager, despite having graduated from Princeton University at age 10."


Sodomi, Substanser & Ateism

På väg till macken för diverse panikinhandling med tvivelaktig baktanke så blir jag tvungen att gå under en bro. Ser två svartklädda ynglingar gå in under bron samtidigt som jag, fast från mötande håll.

"That´s it. I´m fucking toast. Dom kommer lemlästa mig till Marilyn Manson" hinner jag tänka innan emo-killen sträcker fram en tidning till mig och presenterar den.
Överraskad och överumplad av vänligheten hinner jag aldrig varken uppfatta vad han sa eller se vad tidningen hade för titel.

"Va?"
"Ja, vi är från Jehovas Vittnen.." upprepar han och avbryts av mitt lilla skratt.
"Jag är alldeles för moraliskt korrupt." säger jag, ger tillbaka tidningen och fortsätter gå.

Hör bara tystnad och sen killens skratt när han väl insåg vad jag sa.

RSS 2.0