Systemet

Systemet 16:08:

"Har du leg?"
"Avisst" svarar jag och hivar över den. Systemsnubben tar en titt på den och säger:
"Oj, ehehehe.. Ok. Sorry."
"Det är lugnt."
"Du får ta det som en komplimang!" säger kunden innan mig som håller på lastar i sina flaskor.

Thanks comic.

"Mmm." svarar jag som att jag aldrig hört det tidigare. Istället frågar jag kassören:
"Vad är den högsta åldern du haffat?"
"Aaa.. Det är där nånstans..."


Kvittot från systemet 16:09:

6st Xider wasabi/lemon
4st Beck´s
2st Relax Riesling

Ser jag yngre ut än vad jag är eller är det mitt inköp av eldvatten som gör att folk tvekar?

(Alla utom Acke får svara.)


Dagens Youtubeklipp, "Birds"


Knapplås

Acke ringde mig någon gång innan nio igår morse.


Samma Acke som kommenterade mitt inlägg "Techno & 10000 Tyska Bögar" med:
"Allt låter som något man vill uppleva.."

Hans söte flickvän var inte helt nöjd med den kommentaren från sin kille kan man bevittna längre ner på sidan.


Men som sagt, han ringde och jag svarade. Hörde bara hasande ljud i takt.

"Acke?" - Inget svar.


Klockan var precis före nio så han måste vara på väg till jobbet. Hans Nokia N95 (kööp! /*ironi*) måste ha ringt senaste numret eller något kom jag  fram till och la på.

Nästan omedelbart ringer han igen. Samma hasande ljud. Lägger på och skriver ett sms till han:
"Sluta ringa mig!"
 
Fick svar omedelbart:
"Knapplås är för tyska läderbögar!"
 

"Hälsar det nästa gång!" fick han som svar.


//NikoPS Ett stort grattis till William på födelsedagen. Samtidigt kan jag ju passa på gratta syrran också som fyller år imorgon (och som är klämde fram den förstnämnda för exakt ett år sen. )

"Varför väntade du inte en dag?" som morsan frågade henne.

....


Techno & 10000 Tyska Bögar

"Fan, jag har sneglat på din blogg lite då o då och dina Berlinresor blir ju bara sjukare för varje resa som du gör..." konstaterar en på bion efter att jag lite kort berättat om den senaste resan.Två dagar efter allt 

  

Kollade på iTunes efter några nya video podcasts för att komplettera med dom andra jag redan följer nästan slaviskt. Diggnation, Trigger Street TV och The Totally Rad Show är dom jag följer för tillfället. (1up.com och Best Week Ever när jag har tid över).

 

Ser något som väcker mitt intresse:

"Midget Pr0n"

 

"Åååh dvärgporr!" sveper genom min hjärna precis efter att jag instinktivt klickat på länken.
Den kanske inte är så stor, men ändock en besvikelse när det går upp för mig att jag läst fel.

"Gadget Pr0n" står det ju.. Prylbögeri helt enkelt. Min field helt klart men vafan, Berlin har förstört mig.


Och det leder mig direkt till den sjukaste resan jag varit med om några dagar innan...

 

Berlin.

 

Skulle se Moonbootica live på Watergate för tredje gången under senaste femmånadersperioden. Natt två skulle jag utforska världens kanske bästa Technoklubb, Berghain, mer ingående.
Moonbootica på Watergate 30/12-07

 

Här en snabb genomgång på tre sekunder:


image191

BLIPP!


image192

BLOPP!


image193

BLIPP!


image194

BLOPP!Neeext! -> Berghain.  

Berghain på nyårsnatten:

 

Varje månad släpper Berghain en flyer om vilka som spelar på stället den månaden. Alltid lika flippade flyers.

December:


image195

"...dina Berlinresor blir ju bara sjukare för varje resa som du gör..."

 

Apapapap! Backa, ta en titt på den där bilden igen. Studera den...

 

...Så.

 

På nyårsnatten står jag och köar utanför Berghain. Noterar att den rakade vakten som jag kallade för Spindelmannen i förra inlägget om Berlin, inte var rakad. Han hade bara högt hårfäste. Detta med långt grått bakåtslickat hår, gav illusionen att han var rakad när man knappt vågade titta på honom. Märkligt.

 

Ni kanske tycker man överdriver, men man vill inte skjuta sig själv i foten och bli utsatt för det ett par framför oss råkade ut för. Efter att dom köat i en timme som vi alla andra och nått Spindelmannen vid dörren, så pekade Peter Parker på grusgången istället för in i byggnaden. Utan att motivera sig. Paret fattade att det var ingen idé att diskutera utan gick direkt när dom såg armen vinkla sig ut från domarens kropp.

 

Vid muddringen kollar min vakt mig jävligt noga efter en kamera och frågar sen:
"Do you have a camera on you?"

"No."
"No digital cameras!"

"Ok." piper jag som svar som om jag hade kissat i sängen.  

 

Skratta på du, men dom sätter tonen om vad som gäller jävligt effektivt, det måste sägas. Man undviker ögonkontakt med vakterna vid insläpp, precis som i skolan där man undvek den där jobbiga ungen vars föräldrar var alkisar, och som fick utlopp för sina känslor genom att mobba sina skolkamrater.

Man gjorde sig bäst om man tryckte sig själv in i ett hörn någonstans och inte gav ett pip från sig. Både i skolan och i kön till Berghain.

 

Efter "processen" släpps man in och då är man, "ok"... ...eller inte.

Bra eller inte, det blir till en filosofisk diskussion som man kan diskutera vidare i all oändlighet.

 

Vi andra läser vidare:

 

Det första, "anmärkningsvärda", jag ser på stället är vid garderoben. Det kommer en snubbe till kön för att leta efter någon. Han är iklädd svarta boots och svarta hotpants av läder.

That´s it.

 

Totally Gay.

Berghain.

Hade jag glömt eller bara förträngt?

 

Till slut knatar jag runt på stället helt avslappnad och utan någon som helst tidspress på mig till skillnad från sist jag var där. Då hade jag ju flyget tillbaka till Sverige som jag skulle passa. I ett annat normalt fall skulle man oroa sig för när klockan närmade sig två men i det här fallet var klockan tre eller dylikt när jag kom in, och att stället stängde två dagar senare, gjorde att total relaxation infann sig.

 

Öppet två dagar i sträck? Något för Hamnmagasinet i Tälje att fundera över... (obs, ironi.)

 

Nu hade jag alltså all tid i världen för att höra och dansa till Len Faki (ladda ner "Odyssey 5" om du är nyfiken eller sök upp den på http://www.beatport.com/) bl a.

 

Så, jag börjar utforska stället.

 

Vid trappen upp till Main Floor går jag bakom två läderbögar. Kommer bara ihåg den ena av dom.. Han hade ridbyxor på sig. Chaps. Såna där rumpan är bar? Och det var den då han inte hade något annat på sig. Detta vet jag då jag hade perfekt ögonhöjd till det tvivelaktiga nöjet att nästan se hans ringmuskel gapa efter luft vid varje trappsteg.

 

Hittar också dessa mytomspunna "dark rooms" som jag läste om när jag gjorde research inför förra inlägget om Berlin.

 

Ett ställe har ett bås med trappor på utsidan som leder ner under båset till ett helkaklat utrymme. Det som avskiljer dom två våningarna är ett galler liknande dom man kan hitta på utsidan av trappuppgångar vars enda uppgift är att snappa upp småstenar. Just i det här fallet handlade det inte om småstenar. Om du inte kan komma på vad syftet skulle kunna vara så kan jag slänga in två stödord för att hjälpa dig:

"Helkaklat" & "lättspolat".

 

..............om du fortfarande inte hajar så kan jag slänga in något som bör klargöra det hela:

 

"Kiss" & "bajs".

 

Fnissade till lite äcklat och skakade på huvudet.Den hejdlöst billiga konsumtionen av Becks gjorde sig påmind ännu en gång. Hittar en toalett som har tre bås, alla låsta. Står och väntar med en annan snubbe när en av dörrarna öppnas. Ut kliver två killar iklädda läder.

 

Killen som väntat längre går in och vänder direkt och försvinner.

"Jaha? Vafan?" tänker jag och går in.
Inuti ser jag bara en läderbrits, ingen toalett så långt ögat kan se. En meter i det här fallet. Och papperstussar lite här o där. Toalett? Pfyfft. Lurad.

 

Fortsätter min vandring och hittar ett mindre dansgolv som spelar technoliknande musik. Det är rök överallt som ljussätts av röda och blåa spotlights. Går runt dansgolvet och hamnar under ett mörkare parti av lokalen med lågt tak. Ser trots ljusbristen att det finns galler och kedjor här och var. Stannar till tre meter från en dubbelsäng vars madrasser är iklädda svart läder.


En kille står och lutar sig mot våningssängen och framför sig har han en kille som står på sina knän.

 

Hm?


Här finns det två alternativ för mig:

1) Det knyts skor.

...eeeeellllller att:

2) Något misstänksamt pågår.

 

Ljuset var inte det bästa men med lite benkrökning fick jag motljus på paret och ja, mycket riktigt, kneeboy suger av den andre. Helt öppet. Ja, så öppet som man kan göra det i dunkla ljuset.

 

Småchockad vänder jag på mig och bockar av "live bögsex" i min mentala lista över saker som jag sett. (Varför har jag ens en sån lista? ...vad pratar jag om? Alla har en sån lista! Som Gunde (inte "the", min) sa: "man tänker bara på den när det händer sånt där").

 

Tar ett steg åt ursprungligt håll för att fortsätta min resa genom Sodom och Gomorra när jag möts av tre killar med sina ryggar vända mot mig. Nyfikenheten tar överhanden och jag kliver närmre när jag ser fyra kedjor hänga från taket. Dom håller upp en läderplatta som en snubbe ligger på i gynposition.

 

Eller i det här fallet, hobbyrektalogposition med analöppningen wide open.

 

Bena vilandes uppför varsin kedja. Helt näck. Mellan bena har han en tapper jävel som jobbar på att få komma in i honom men misslyckas hela tiden. Så Staffan sträcker sig efter en behållare till vänster om sig. En likadan behållare som man ser på offentliga toaletter i Sverige som innehåller flytande tvål. Men i det här fallet handlade det nog gissningsvis om glidmedel.

 

Killen försöker sig inte ens på att få en klick av smörjan längst ner utan sliter loss topplocket och kör in hela handen och kupar den. Här snålas det inte, dekadens och sodomi.

(Bocka av "Live Gay Anal Sex")

 

Det kommer in en fjärde åskådare som ställer sig på sina knän och börjar suga av killarna som tittar på fulhålspenetreringen. (Bocka av "Gay Slut")

 

Jag vandrar runt och nästan överallt har folk sex och jag känner mig som Tom Cruise i "Eyes Wide Shut" där han bevittnar orgierna på herrgården. Fast självklart hamnade han i den med alla fotomodellsnygga brudarna och jag fick versionen med tyska bögarna..

 

Nummer Ett sätter på Nummer Två i röven som i sin tur samtidigt suger av Nummer Tre. Tre smeker Nummer fyra över bröstvårtorna, som njuter av att beskåda och vara en del av det hela. Fullskalig orgie helt enkelt. (Bocka av "Live Gay Orgy Sex")

 

"Nu kan jag fan inte se mer, nu MÅSTE det vara slutupplevt för mig i livet!" tänker jag och ser slutet för bloggen. (Fuskbocka av allt involverande "Gay Sex". edit: Fast nu några dar efteråt så kom jag på att jag inte såg den envisa konsten att "fista"... Får bli ett framtida projekt.)

Ja, sen var det ju dom tre andra killarna som körde tåg ståendes också men nu drar jag den:

 

________________________________________________________

 

Vet du vad strecket ovan är för något?

 

Det är att-gå-för-långt-linjen. Den här bloggen ska fan inte behöva gå längre än sådär trots att jag såg mycket annat sjukt och omoraliskt under min tid där.

 

Lämnade stället sju timmar senare (vad hände egentligen?) och möttes av solljus. Sneglade på kön till höger om mig som var lika lång som när jag gick in. Önskar att jag hade kunnat tända en cigg vid det läget och titta in i horisonten och sucka: "Vilken jävla resa..."

 

Allt som allt.

1) "...dina Berlinresor blir ju bara sjukare för varje resa som du gör..."

Ja. Punkt.

2) Fredrik Lindstörm behövde inte oroa sig för dom 10000 Tyska Bögarna som skulle invadera Sverige ifall vi gick med i EU.. Dom stannade tydligen på Berghain.
3) Är det upplevelser som denna som gör att jag ramlat ner från andra plats till femte på Facebooks "Compare your friends" application under kategorin "Best Father (Potential)"?

Heartbreaking isf.

4) Hela sista upplevelsen var så grymt långt ifrån Villa, Volvo & Vovve som man kan tänka sig.. Själva bilresan från Skavsta -> Södertälje var otroligt renande för själen. Tack för det syrran. Kostigt ställe att säga det på men, Love you.Italienarna insisterar att jag säger till nästa gång jag ska till Berlin. Dom vill uppleva både Watergate och Berghain.. vad säger man till det? Måste nog förbereda dom mentalt, om något annat. (Ja, i dubbel bemärkelse).Förresten, jävligt konstig kombination dom har kommit på.

"Uhh jaaa.. Wii häff zee best techno äkts in ze wööld,  unt! Unt wi häff samm gjeeman gay porn going on at ze sejm tajm. Zee perfekt kombo!"

 

...kommer aldrig fatta Tyskland, men jävlar så fascinerande.//ColinZealPS

Bäst just nu:
1) Feist - My Moon My Man (boys noize remix)

(Låten handlar ironiskt nog om analsex)

 

2)Visade sig vara "Photek - Love & War (LA Riots remix)"


Absolut sämst just nu är Moonbootica som hädar genom att spela en våldtäktsmix på en av världens mest klassiska låtar:

 
Otroligt ös, men jävligt blandade känslor för mig som en stor fan av både Nirvana och Moonbootica... Ungefär som att blanda äpplesås (gott) med tandkräm (gott).

En sista grej.
Han som sneglade på min blogg och tyckte att mina Berlinresor blev bara sjukare och sjukare för varje resa som jag gjort, har nu läst inlägget. Detta tillkännagav han via sms:
"Läste om din Berlinresa! :-O Verkar som det kan finnas väldans mkt Hiv-virus i dessa lokaler! Tur att du är vit! (Vita män kan ju inte få hiv)"


Dagens Youtubeklipp, "You Suck at Photoshop #1"

Briljant subtil humor från en småbitter man.


Dagens bästa, Jag.

Någon säger till chefen vid lunchbordet:
"Så då får du bli Djurgårdare nu när din nya särring är det?"
Detta mumlar gnagarchefen något ohörbart till och jag tar till orda:
"Han kommer aldrig accepteras bland oss gårdare.. Det är som det där med negern som blev av med tummen.."

Får allas uppmärksamhet och fortsätter:

"Ja, det var en neger som var tvungen att amputera tummen och fick en vit mans tumme som dom sydde dit. Allt läkte ihop o så men efter en månad dog negern oförklarligt. Vid obduktionen kom det fram att tummen stött bort negern."

Garv.


RSS 2.0