Lämnat Bremen, på väg mot Köln.

Vad ÄR det för dag idag?

Dagarna flyter ihop på sådär plasmaaktigt på en campingsemester.

"Idag är det fredag, då kan man dricka öl!" konstaterade semesterfirande Laa-hur-sch lätt ironiskt några dagar sen så åtminstone då hade vi relativ koll på dagarna. Nu har han och Bajaren åkt hem så det är bara dom tre musketörerna kvar.

Har inte hunnit skriva mycket mer än synopsis på mina dagar här nere och framför allt kvällar och nätter. Och i några fall, sent in på morgnarna. Framför allt när det gäller Hamburg och Berlin.
Sköna personligheter som Mackan, Dik-Jimmy, Oona Berlin och Julia Hamburg.
"Du borde fan ha deras hemstäder efter deras namn i mobilen så du inte blandar ihop dom." slängde SnyggMagnus fram som förslag.

Done and Done!

Tvp av mina mest trogna läsare, MuuPannKakan och Zafirah, har sagt att jag har "ett intressant liv".
Well stupid, det stämmer tamefan inte. Jag jobbar och jobbar och sen sover jag för att vila upp mig. När jag är vaken resten av tiden och vid enstaka tillfällen lämnar lägenheten, då kanske hinner det hända något.

Dom tillfällena skriver jag om.

Under den här resans gång uppskattar jag att jag har en normal årsproduktion att skriva om. Det kommer bli många långa bloggar om precis så sjuka saker som ni vant er vid att läsa om.

Inte så mycket om fotboll dock men den finns i bakgrunden såklart. Eller "Thankfully!!" kanske zafirah och cosnus tänker?

Mmm.

En kortis om igår:
Vi parkerar husbilen mitt i Bremen och Kungen drar fram sin mobil för att ringa Mellberg ifall han har tid för en snabbfika med oss. När han sitter och pladdrar väder så ser jag en riktigt bögsnygg tysk avslappnat på en futuristiskt ful cykel korsa vårt synfält tio meter bort.

”Fan vad han liknar Mellberg” tänker jag och undrar om det inte var han?
Nä, varför skulle det vara han? Dom är väl bara på hotellet och slappar för att slippa folksamlingar osv.
Kungen lägger på efter någon minut och då känner jag att det är lika bra att ställa den dumma frågan:
”Mellberg var inte möjligtvis ute och cyklade när du pratade med honom?”
”Ja det var han.”

!!!

Dagen efter, idag söndag, var vi och försökte glutta lite på den sista träningen innan Englandsmatchen. På väg därifrån korsar vi en gata då en bil nitar precis framför Kungen som drog oss. Vänder blicken mot bilen och på passagerarsätet ser man Henke Larsson känna igen Kungen och garvandes hytta Ajabaja med fingret mot han. Själv står jag och SnyggMagnus gapandes vid korsningen när bilen fortsätter iväg.

På väg mot Köln i skrivande stund och dom svenskar man pratat med senaste dygnet har rapporterat att det finns ca 300 000 engelsmän i den staden och städerna omkring den. Detta sen en vecka tillbaka. Dom väntar bara på matchen mellan Sverige och England. Allt tänkbart är uppbokat och gapande engelsmän ligger i dike och på trottoar. Så om jag inte överlever så har jag en sista hälsning till er alla. Speciellt er som garvar högt åt mina bloggar.

Love you, it´s all been worth it.

//Niko (ColinZeal)

Första tiden i Dortnund (mot Trinidad)

Två nätter i Dortmund hade vi. En natt innan matchen och en efter. En utförlig rapport kommer senare, nu skriver jag bara små korta notiser.

Först:
Ja, jag var vid Centralstationen i Dortmund, men jag köpte inte horor som folk misstänker efter Aftonbladets "avslöjande". Jag var på McD. Så?

Ni kan sluta messa nu.

SnyggMagnus försöker pissa på väggen vid en restaurang mitt i Dortmund
första natten. Detta vid 23 nånting.
Så German Polizei dyker upp och förklarar att det är inte så bra. Jag rycker in och frågar:
"Do you have any good tips for some parties?"
"What kinda party you looking for?"
"Well, what kind of parties do you have?"
"Are you looking for girls? Old girls? Young Girls?"
...
Va? Seriöst? Måste undersökas.
"Young girls." svarar jag för att kolla vad han säger.
"Well then you have to go to Haubenstrafen Strasse and then you take left after 100 meters and then you party."
"Thank you!" svarar jag entusiastiskt och ger tummen upp.

Tyska polisen tipsar om vart man hittar unga brudar att ha kul med.

WHAT?


Förövrigt så längtar jag tills jag kan skriva hemma. Finns så otroligt mycket att berätta. Detta efter två dagars festande. Dortmund rockar som partystad. Vi träffande kungligheter, hamnade på Trinidad TV, träffade suspekta tyska snubbar vid 0500 t ex. FÖR mycket att skriva om just nu. Jag är dragen och ska festa vidare.

Långa bloggar och mycket bilder kommer efter midsommar.

Korta notiser vid tillfällen som vanligt.

Någonstans i Danmark.. i bilköer.

Första rapporten.

Sitter i bilkö nånstans i Danmark, närmare Germanien än Schweden. Varmt och skönt har dom här nere kan man ju säga iaf. Kungen har en sprojtans ny dator med Internetuppkoppling så vi har internet i husbilen... Överdöd.

Dagens höjdare hittills var när Snyggmagnus tyckte att det var lite varmt i bilen:
"Lite aircondition grabbar eller hur?" frågar han.
Alla mumlar tillbaka och han rycker upp luckan i taket så luft börjar strömma in i bilen. 
Nu är det så att hans tajming inte alltid är så klockren så lukten av grispiss fyllde husbilen.
Alla höll på kräktes i bilen och luckan åkte igen direkt och alla blev sura på SnyggMagnus. 
"Inga fler idéer från dig!" blängde jag på honom.

Sen nämner han stolt att det finns 25 miljoner grisar i Danmark, med största andelen på just Jylland där vi var vid odörfiaskot. Detta visste han och ändå riskerar han livhanken och drar upp luckan?!?!

Jag håller andan genom hela Danmark på returresan.

Snygga människor är bara... Snygga. Inget mer.

Zlatan, Aset och Matchen

”VM i helgen?” undrar chefen och avslutar med:
”Äh! Sverige kommer ändå bli utslagna i första matchen.”
Stenkoll.


Jag ska åka till Fotbolls-VM och kommer till cosnus enorma förtjusning blogga mycket om VM och allt som händer där. Dvs om allt går bra alltså med Internetuppkoppling osv. Annars får jag ta det efteråt. Vi som åker dit är i ”rätt” ordning:

* ”Kungen”. Inte självaste Carl-Gustaf, men med hans kontakter så kan man ju undra om han inte har Bernadotteblod i sig. Han har fixat biljetter till Englandsmatchen och det är en bedrift som är helt… No niin, minä olen suomalainen så jag är inte tillräckligt verbal för att beskriva det. - Kung.
* ”SnyggMagnus” – Det smeknamnet fick han av tjejerna på bion när han jobbade där. Det roliga var att det fanns två Magnusar på samma ställe. Den andra fick följdaktigen heta:
FulMagnus. Barn och tjejer kan vara så jävla elaka. Slå dom allihopa.
* Jag.
* Laa-hur-sch. Teknikesset.
* Bajaren.

Notera att jag i sann bajenanda nämner bajaren allra sist.
Vi är alltså fem snubbar med 30-40 årsringar runt midjan som åker ner dit på onsdag kväll. Eller dit, vi ska sova över i Falkenberg och fortsätter på torsdag ner till Germanien. Tillbaka efter två veckor torsdagen innan midsommar.

Anyway.

I onsdags fick jag samtal av SnyggMagnus flickvän Helena.
"Du skulle hänga med på Matchen ikväll va?" frågar hon. Hon syftade på tv-programmet där ett kändislag som coachas av den förre fotbollsmålvakten Magnus Hedman skulle spela sin sista match i tv-serien mot bronshjältarna från USA-VM 94.
”Ja? Det var väl sagt så?"
"Magnus kan inte vara med från början så jag ska hämta dig 1715. Sen åker vi till spelarhotellet där våra biljetter är. Kungen har fixat gratisbiljetter, sen åker vi till Stadion där matchen spelas och..”
Sen håller hon en konstpaus för att till slut avsluta exalterat:
”…vi åker dit tillsammans med landslaget!!"

”Vadå landslaget?” tänker jag. ”…nä? Landslaget i dart? Corona? Rullstolsbasket?”

Nä, hon syftade på Ljungberg, Mellberg och Zlatan och dom grabbarna.
Kungen känner tydligen Zlatan och Mellberg och några till personligen. Hur? Who fucking knows. Han ska ha sålt hus till några på nåt sätt men jag är inte mer insatt än så.

Så vi åker dit. Blir en halvtimma försenade tack vare stockholmstrafiken så vi missar spelarna. Eller missar och missar, när vi står still utanför Undici (=Bronshjälten Tomas Brolins pastakrog), bara några hundra meter från spelarhotellet så hör jag Helena:
”HENKE! MELLBERG!!”
Och visst fan, där går dom. Korsar gatan tjugo meter framför oss. Jag fumlar efter kameran men lyckas inte pricka in dom i linsen.

Väl på Stockholm Stadion sitter vi två rader framför dom.
När Carola sjunger nationalsången innan matchen tänker jag:
"Jävla slinka hon är alltså. Riktigt bitch. Visst, hon sjunger bra men helvete. Bota homosexualitet med bön? Jo eller hur?"

Emma Andersson sitter två rader framför mig med sin PussyPosse bestående av två brudar som "tror".
Dvs, brudar som fixar och donar till sig men ändå inte är riktigt snygga, dom bara ”tror” det. Håret, sminket, kläderna, perfekt! Men det hjälper ju inte om man är oxful i grunden.

Nåja.

Jaaajaaaajaaa. Dom är säkert jättetrevliga och kan suga en golfboll tjugo meter genom en trädgårdsslang men.. ja och? Fugly.
Ni hajar.

När dom kom och satte sig så hälsade dom på en snubbe i 40-50 års åldern som satt precis bakom dom. Och på hans son då. Snubben var solbränd och väderbiten. Han såg väldigt hip ut i sina kläder och då tänkte jag att det är någon stureplansnisse om Emma Andersson hälsar på han och hans son.
Det tar mig en trekvart ungefär att fatta att det var självaste Runar Sögaard med Amadeus som satt framför oss. Han hade klippt sig sen jag såg han på Filip & Fredriks program. Sen vart jag också jävligt glad över att jag enbart tänkte dom sakerna om den söta ungens mamma och inte bara käftade ut dom.
Helena, fattade inte heller att det var pappa och son Carola och hörde Amadeus säga:
"Där är mamma!"
Då tittade hon efter henne, vem det än skulle vara och undrade:
"Vart skulle hon vara då liksom? Åh! Där är Carola! Ska hon sjunga nationalsången eller?"

Helena tog en bild på mig med Runar i bakgrunden:

Runar med glorian - Hej Runar, kul att du googlar på dig själv.

Notera glorian runt Runars hjässa. Är det inte helt gudomligt? (bilden är INTE manipulerad)

När matchen väl drar igång ser jag på storbildsskärmen hur dom filmar Zlatan, Henke, och sen Mellberg... som sitter i telefon.
"Fan vad respektlöst" tänker jag och vänder blicken mot Kungen för att påpeka detta. Då tar han bort öronsnäckan och vänder sig till mig:
"Pratade precis med Mellberg" och flinar.
Själv sitter jag bara och gapar. Jo tack, det var du som var boven i dramat? Detta är ju en av vår tids gladiatorer han nämner. Två dagar senare ser halva Sverige på TV hur grabbarna spelade mot Chile. I ett läge fick Mellberg ett stenhårt skott i fejan i straffområdet. Jag tolkade det som att han räddade skottet med skägget vilket gör han officiellt lika hård som Chuck Norris. Sa det till SnyggMagnus direkt efter räddningen och då går Kungen och messar det till han!

Två dagar senare landar svenska landslaget i Tyskland och Mellberg kommenterar Chilematchen för den samlade pressen.

Skägget, the real one. Inte Özgur Can alltså. tack för ölen förresten! Smakade.. som all annan öl i Tyskland sommaren 2006 

Notera, skägget är borta!
Vad i hel-…? Inte var det väl det jag sa som…?

I vilket fall så får Kungen ta och tuta i han betydelsen av slutspelsskägg. Eller att han faktiskt har ett superskägg som kan rikoschettera bort bollar som kommer farandes i 150km/h.
"Ska jag ringa till han så får han vinka till dig?"
"NEJ?"
"Ska jag ringa Zlatan så får han vinka till dig?"
"NEEEJ! Lägg av!! Förstör inte deras VM-uppladdning!" sa jag nervöst och såg att han flinade över min fjortisaktiga nervositet.

Tidigare under dagen hade dom tre varit och käkat lunch tillsammans. Då kommer det fram någon liten tjej till bordet med en lapp som hon vill ska signas av grabbarna. Då säger Zlatan och Mellberg att Kungen också ska skriva under. Annars verkar han vara den divigaste av dom alla som vägrat skriva under. ”Va var det för diva som vägrade skriva under??!” liksom?
Så han gjorde det.

”Vad fan pratar man med Zlatan om?” frågar jag Kungen.
”Ääh, det är en normal grabb. Bilar, brudar o sånt.”

APAPAPAPA! Nu tar vi det lilla lugna här. JAG är en normal, eller… Ta min granne istället. Han är en normal grabb. Zlatan är inte en ”normal grabb”.
Exempel på att Kungens tes inte håller riktigt:

1) Portugal-EM 2004. 85:e minuten mot Italien. Sverige ligger under med 1-0
Två meter och nittio kilo Buffon rusar mot bollen som är på väg neråt i straffområdet framför mål. Zlatan, han rusar mot det snabbt krympande området mellan bollen och Två meter och nittio kilo Buffon. Min granne hade krökt ihop som en ostbåge med armarna över huvudet för att skydda sig om han hade hamnat i en duell med Två meter och nittio kilo Buffon. Zlatan den ickenormale, han kroppstacklar målvakten, hoppar direkt efter det upp i luften med ryggen mot mål, vrider upp högerbenet som man kan göra på sina Star Wars-gubbbar så plasten knorrar precis innan den går av, vinklar upp foten bakåt mot mål, klackar bollen med bredsidan så den åker upp i en båge uppåt mot krysset där nickspecialisten Vieri försöker nicka bort bollen men nästan prickar stolpen istället. Bollen går in precis vid krysset. Den mest klassiska av alla klassiska svenskmål någonsin.

Själv var jag i Västerås och flög upp ur soffan, hoppade jämfota och slog mig på låren med mina knytnävar upprepade gånger utan att låta ett pip. Fullt normalt beteende kan tänkas men i lägenheten sov en ”lekfull” kamphund som inte skulle hetsas upp. När dom visade målet i repris gick jag ner på knäna framför TVn, lutade mig lätt bakåt och sträckte fram mina armar mot TVn med handflatorna uppåt. Ögonen uppspärrade som på en gädda och hakan nere vid skrevet.
Exet å sin sida satt kvar på soffan föga imponerad med armarna i kors och såg ut att tänka:
”Det här är killen jag vill dela mitt liv med… inte.”

Se följande klipp över målet och notera hur Lasse Granqvist tappar ena halsmandeln när han skriker ut sin glädje efter målet.
http://video.google.com/videoplay?docid=8911595987755423217

Min granne hade aldrig gjort det där.

2) Nästa gång Zlatan skriver på för kontrakt med Juventus, Real Madrid eller vad det nu blir, så kommer han tjäna minst en summa netto per år som för mig tar 150 år att jobba ihop. Och denna summa ska jag slita ihop genom att undvika både spriten, döden och kronofogden. Utan att betala en enda räkning.

3) Målet mot NAC när han fortfarande spelade för Ajax i holländska ligan. Han får bollen tio-femton meter utanför straffområdet. Fintar bort en snubbe. En annan går på han och förbi för Zlatan har kroppsfintat bort han till Sektion L för Loser stunden innan. Han fortsätter framåt genom försvaret, fortfarande med bollen. Det är viktigt att komma ihåg. Vem som helst skulle kunna komma förbi försvaret men den här snubben har bollen med sig vid fötterna. Gör några dragningar och välavlönade fotbollsstatister glider förbi han höger till vänster och slutligen är han framme vid slutbossen, Målvakten. Där fintar Rosengårdaren skott så målvakten slänger sig och han behöver bara lägga bollen i mål men nä, det gör han inte!

Det här är ZLATAN!

Han fintar bort en sista försvarare för extra bonuspoäng och hela fotbollsvärlden viker sig av skratt.
http://video.google.com/videoplay?docid=-2082203932016588289

Notera att dom filmar en sur snubbe på läktaren vid målfirandet när alla andra jublar. Det var Zlatans lagkompis Van der Vaart om jag kommer ihåg rätt. Just dagarna innan det här målet hade tidningarna rapporterat om bråk mellan dom två unga stjärnorna och Van der Vaart hade blivit bänkad i förmån för Zlatan. Surgubben fick officiellt skit av tränaren Koeman för att han inte visade glädje för laget. Men det intressanta i min mening är den apsnygga trofébruden sittandes bredvid honom… Hon ser ut att tänka att hon knullar fel Ajaxstjärna.

Kungen har fel, Zlatan är allt annat än normal.

Efter tillställningen på Stockholm Stadion var den officiella festen för "Matchen" på Plaza vid Stureplan. Självklart var det kö och paparazzi utanför stället, men när vi 7-8st i gänget kom till dörren så gled vi bara in. Såg två brudar längst fram som uppmanade:
"…men kolla under J" och snubben bläddrade frenetiskt i gästlistan.

Vi var inte ens med på gästlistan.

Väl inne så ser jag en brud posa för en kamera tillsammans med en annan chica.
"Hon var inte så ful" tänkte när det började spänna till i y-fronten.
"Men vad KORT hon var." tänkte jag vidare tills det gick upp för mig att det var Lena PH.

Brandmannen tog till orda lite småstolt dan efter i fikarummet:
"Då kunde du gått fram till henne o sagt att du jobbar med hennes sysslings kusins mans farbrors-"
"Och vad hade jag sagt sen?” avbröt jag. "…jag hade fan blivit utslängd därifrån."
Mr T smyger in med:
"Ja, det är inte så lätt att fortsätta prata efter en sån inledning."
"Ja..." avslutade brandmannen med och ryckte surt på axlarna med armarna i kors.

Stället kryllade av kändisar och jag frågade bl a ”Fråga Olle”-Martin någon sexuellt relaterad fråga åt vilket han bara garvade åt. För att inte nämna att han avlägsnade sig sådär diskret utan att man som frågeställare tog åt sig.

Ska väl också nämnas att SnyggMagnus fastnade på samma bild som på aset Karl "Hej, jag blev tvåa i Fame Factory för några år sen!" Martindahl inne på Plaza:

Kill Karl Martindahl. Drinkhora

Han i bakgrunden till höger om henne. Inte han i vitt, han i blå tröja? Leta efter en vit krage. Thaaat´s him! Famous now!

Efter ett par timmars festande så dras vi ut av Magnus Hedman som stod i mål för Sverige i VM 2002 bland annat. Då tänkte jag att det kanske var ett bra läge att avrunda kvällen, man skulle ju ändå jobba följande dag och direkt efter det på bion på kvällen.
"Nu drar vi till Undici!"
Happ. Då var det bara o dra dit då.
Med oss förutom Hedman (jobbar för TV4, välbetald "expert") hade vi:

* Per Ledin. Han är en numera kultförklarad hockeyproffs i Färjestad efter att han blev kontroversiell i våras. Han skrek "Tjockis!" efter motståndarens målvakt när han, Tommy Salo, i direktsändning intervjuades av TV4 i sista periodpausen. Detta nämndes i media:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=535975

I nästa match kallade han en domare "Din tjocka jävla tattare!" när han var tveksam till att döma mål för Färjestad efter en tvivelaktig målsituation.
http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,810462,00.html

Självklart var det också i direktsändning och tidningarna rasade som vanligt.
För att inte nämna föreningen: ”Överviktiga, men glada": http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,807945,00.html

ICQ några dar senare:
Soony: Kan inte du fixa Per Ledin åt mig?
ColinZeal: Ped Ledin? Jag kommer inte ens ihåg hur han såg ut?
Soony: Spelar roll.. skrika tjockis liksom. o spela hockey. love.

Får väl lägga till för er andra brudar som tänder på omogna hockeyspelande 25-30-somethings som skriker tjockis efter folk att Per Ledin är lyckligt gift och pappa till två barn med ett tredje på väg. Så messa inte mig. (Men min chef är fortfarande intresserad och har undrat varför ingen av er mailat mig ang han?
(Syftar på det här: http://colinzeal.blogg.se/2006/january/endless-nameless.html)

* Sen var det Niklas Anger som spelar i Schweiz. Där spelar man för pengarnas skull.
 
Efter femtio meter vänder sig Hedman mot oss och ropar:
"Sista till rödljuset bjuder första rundan!"
Med mina futtiga 300 000 per år så var jag lätt lägst betald av alla hanar i gänget så jag sket nästan på mig. Skiträdd älgade jag efter Hedman som om jag vore en jude i 30-talets Tyskland. Klarade mig från ekonomisk utrotning men det kändes nog alltid lite bittert att som en stolt apa förlora mot en äcklig gnagare men jag höll det i mig.

Väl vid ”Undici” glider vi in före kön som vanligt och rakt genom lokalen in på VIP-avdelningen.
Där sätter vi oss vid ett bord och noterar att Schwarz och Ingesson från USA VM94 sitter på bordet bredvid till vänster. Bojan Djordic längst bort till höger med några juggepolare. Gamle AIK-backen Gary Sundgren står med sällskap av sin gigantiska snusprilla under läppen och håller hårt i sitt glas.

Servitören kommer till vårt bord med en jätteskål med is i. När hon återvänder så fyller hon den med glasflaskor med groggvirke. För att sen lyfta fram en drös med redbull från under förklädet. Jag vet inte, jag var rätt full då så jag har inte riktigt koll på vart dom kom ifrån.
Allt in i isen bara. Sista gången hon återvänder gör hon det med en tillbringare med vatten, men bara fylld till hälften.
”Fan vad skönt. Jag ska ändå jobba om fem timmar är det tänkt” tänker jag. Klockan är nu runt 02:00.
SnyggMagnus häller upp glaset så det för han är halvfullt. För mig, en finne, är det halvtomt. Greppar glaset och tänkte ge levern lite råmaterial att jobba med när jag känner stanken. Det är sprit. Det är bara sprit.
Tre isbitar ner i den, och en femtedel röd groggvirke för att färga lite så är det bara lägga i en ny växel för en ny arbetsdag.

”Fan! Du har ingen grogg!” säger jag senare till ”Fråga Olle”-Martin som har dykt upp med sin Lena PH. Det här har jag fått berättat för mig.
”Nä?” svarade han.
Då börjar jag blanda ihop min häxblandning och räcker över den till honom. Han smakar på den och hostar till som om jag på nåt sätt hade lyckats krama ur en sur citron i munnen på han. SnyggMagnus smuttar på den och reagerar likadant och ger ett klartecken till ”Fråga Olle”-Martin att
”Det är lugnt, du kan dra.”

Tre kostymklädda biffar bufflar på folk. Det visar sig att Justitieministern Tomas Bodström står bakom dom. Dom tjocknackade bufflarna var visst hans livvakter. Kommer fortfarande ihåg hur han i finalmatchen med FCZ mot Djurgården snodde bollen av FCZ-Niklas vid öppet mål och satte bollen själv. Sen springer han iväg, skiter i stackars Niklas som jobbat till sig målet, och sträcker armen rakt upp mot himlen precis som Shearer och firar som om han fintat bort 4-5 engelsmän i Mexico 1986. Funderar för bråkdelen av en sekund att sänka honom för det men han hade ju livvakter.

Istället ser jag hur självaste Karl Martindahl kom till vårt bord och spanar in vårt grogg.
”Hej! Vad har ni för nåt då?” frågar han glatt utan att titta på oss och gnider händerna mot varandra. Sen börjar han blanda ihop en grogg, slänger i ett par isbitar, greppar glaset och drar iväg.
Jag hör hur Helena smått upprörd piper i falsett:
"Jävla AS! Han snor vårt grogg!!"

En annan höjdpunkt var när C-Kändisen Zübeyde gned sin välansade stolthet mot Stefan Schwarz knä. Han var inte så imponerad och funderade tydligen på att ta rött kort genom att glidtackla henne med dobbarna före.

SnyggMagnus var orolig att få på sig Klas Ingessons halva snusdosa som han hade tryck in under läppen när han i otakt började svinga sina armar till ”Jag ljuger så bra”.

Jag filmade den ena delen av Graaf-exen, Daniel Boudain eller vad han hette. I filmklippet posar han för kameran och uppmanar mig att sätta på blixten men han verkade inte fatta att jag filmade honom. Jag verkade iofs inte fatta nånting i det läget längre så jag skiter i vad han säger, eller så hör jag inte att han pratar med mig. Detta gör honom mer och mer irriterad. Kanske stör han sig på mitt skelande öga också som jag får när jag är trött?
*pose*, ”BLIXTEN!” *pose* ”SÄTT PÅ BLIXTEN!” *pose* ”SÄG TILL HAN O SÄTTA PÅ BLIXTEN!”
Tappert Vogue:ar han med sina armar tills jag lessnade på honom och stängde av kameran.

ICQ igen:
ColinZeal: ajuste, han Daniel Boudein var visst Man Face 2001 eller nåt sånt
inget bögigt men han vann nån tävling
Soony: man face later som man whore
ColinZeal: det gör det va? mycket jizz på fejjan liksom.
MAN FACE.
Låter som nån homosexuell spermalek
Soony: Ja definitivt. Äh vadå man fattar ju att det är vad det går ut på liksom. Who would look the best with cum in his eye

Vi drar hemåt till slut vid tresnåret. Den nyktra Helena leder oss apraka genom Humlegården. Jag förde en monolog om att jag innan vi åkte till Stockholm hade ångest över att modeikonen Fredrik Ljungberg skulle komma fram till mig och säga:
”You´re not wearing THAT tonight are you?”
”WhatDoYouFuckingCare?!?” skulle jag svara till halmstadspojken i min hypotetiska värld.
Jag var kraftigt salongs om man säger så.

Sen övergår mitt babblande till att börja reta och irritera Helena så mycket som det går och SnyggMagnus hakade på den trenden. För att sen avsluta med:
”Helena är lite grinig idag.. hon e lite kinkig.”

Se själv:

 

Notera i klippet hur min kameraföring avslöjar mitt fysiska tillstånd. +att jag inte är någon Sven Nykvist direkt.
Noteras bör också att jag låter som en riktig finne med bristfällig grammatik endast när jag är:
1) Full.
2) Arg.
3) Jävligt Full.
4) Spjonfull.

Nästa dag ringer jag cosnus från bion för att berätta om kvällen innan.
”Jag var på-”
”Ja, jag vet att du var på Matchen” avbryter hon mig helt less.
”Va? Hur vet du det?” frågar jag uppriktigt förvånad.
”Du ringde mig vid fyra nånting.. Du var helt nere och mådde dåligt. Klagade över att allt snurrade.”

Ajuste, har jag nämnt att jag har en dålig sida? Jag ska jämt ringa folk när jag är full. Hela tiden. Skitjobbigt och framför allt riktigt dyrt i längden för att inte glömma ångestframkallande. Det är alltid med skräck som man spanar in senaste samtalen på mobilen när man nyktrat till dan efter.

”Jasså väckte jag dig? Sa jag nåt vettigt då?” frågade jag utan att be om ursäkt. Hon har råkat ut för det här så många gånger att be om ursäkt angående det har tappat sin mening.
”Nä. Du var helt off. Inte alls den lätt hysteriska som du brukar vara när du är full. Jag frågade dig: Niko, har du ringt Zafirah? Nä svarade du då. Niko? Gör inte det ok? Ok svarade du helt lugnt.”

Skönt med riktiga vänner som bryr sig.

Efter det somnade jag tack och lov. För att direkt väckas igen av Hålet som surt undrade:
”Ska du med eller?!?”
”Jaja, två minuter!” sa jag rutinerat och kollade på klockan. Skulle stämplat in på jobbet fyra minuter tidigare.
Hm, varför väntade han i tjugo minuter med att ringa för?
”Jag ringde dig var tionde minut. Du svarade ”Jaja, två minuter!” varje gång!” informerade han mig lätt irriterad och gasade på lite mer än vanligt innan jag slumrade till igen.
Hurrikanen på jobbet sitter i samma styrelse som SnyggMagnus och sa direkt när dom sågs på lördagen:
”Niko skulle inte kört truck den morgonen!” och skakade på huvudet.
När HAN säger det, då vet man att man själv är anledningen till att Anonyma Alkoholister grundades.


//Niko


PS. Juste, en grej till, frågorna jag är mest trött på för tillfället:

1) ”När åker ni?”
Onsdag den 7:e Juni. Vi sover över i Falkenberg första natten och fortsätter på torsdagen till Tyskland.

2) ”Hur tar ni er dit?”
Det blir två finpulkor till Falkenberg och sen trängs vi i en stor Husbil därifrån ner till slutdestinationen.

3) ”Vart ska ni övernatta?”
http://www.campsweden.se/, ett fyrstjärnigt campingställe för tretusen svenskar ca tre mil utanför Hamburg. Storbilds-TV för alla som inte fått biljetter, Tysklandspriser på mat och öl osv.

4) ”Har ni biljetter?”
Kungen har till alla matcher. Sen har han jobbat frenetiskt med att fixa fram biljetter till oss andra genom landslagsspelarna.
Laa-hur-sch fick via lottning biljett till första matchen mot Trinidad & Tobago
Själv vann jag till andra matchen mot Paraguay och Bajaren skulle fått biljett till den mest åtråvärda matchen av dom alla. En match där biljetterna just nu i skrivande stund, tre dagar innan VM, kostar 2450 Euro på 2006.com. Dom har gått upp från 1250 Euro den senaste månaden. En Euro är lite över nio svenska stålars. Och då är det är mittenkategorin vi pratar om.
Bajaren skulle få biljetten till den matchen men eftersom han och Laa-hur-sch ska hem direkt efter Paraguay så bytte jag och Bajaren biljett.
Så nu är det jag som ska se England tillsammans med SnyggMagnus som också slutligen fick biljett till den. WHOAH! Och vi har plåtarna från första (!!!) kategorin. Tack Kungen och tack till Magnus Hedman som enligt Kungen var den som hade fixat fram dom biljetterna dagen efter festandet. Det blir det officiella priset 100 Euro styck. Glädjande nog har jag i princip bara tjejer som läser min blogg så jag kan gå lugnt på gatorna. Vill också ta tillfället i akt och påpeka att jag egentligen inte menade det när jag sa: ”Jävla gnagarjävel” om Hedman i filmklippet.

5) ”Dom andra Sverigematcherna då?”
Ska köpa biljetter på svarta börsen. Absolut max 4000 kr eller 440 Euro får dom kosta.

6) ”Är inte biljetterna personliga och dom har väl koll vid insläpp?”
Att dom har koll vid insläpp har dom sagt dom senaste 2-3 mästerskapen. Det har dom inte gjort.

7) ”Husbil till Tyskland för att se på VM, fan vad avundsjuk jag är.”
Det är ingen fråga.

8) ”Hur länge stannar ni?”
Vi åker hem dagen efter Englandsmatchen och sover över i Falkenberg så vi är hemma till torsdag, dagen innan midsommar.

9) ”Ska du knulla några horor där nere?”
Nej.
I will make love to them.
Skoja bara. Nä, det ska jag inte.

10) ”Varför?”
För att det är emot min höga etik och moral.

11) ”Men-”
Don´t fucking go there.

Robotnik the Photographer

Robotnik skulle till porrmässan som vart för några helger sen. 
"Ta lite bilder på naken hud!" uppmanade hans farsa.
Mmm, said and done tänkte Robotnik. Men väl på mässan fick man inte ta bilder på stripporna så lite smådragen som han var så kom han på en jävla het idé.

Den sållar in sig lätt bland dom andra i kategorin:
"It seemed like a good idea at the time..."

Han gick in på toan, drog ner byxorna, fota sin kuk och skickade den till sie padre.

!!!

Följande morgon vaknade han upp så gott som nykter och det första han tänkte på var just bilden.
Fram med mobilen, kolla skickat,

"NEJ!!" var följande reaktion.

Jag antar att han är väldigt nöjd med inköpet av sin nya Sony Ericsson W800.

RSS 2.0