HEJA SD!

Pratade igår med en tjejbekant som bor i Helsingborg. Ovanför sig har hon en invandrarfamilj boendes med sina småbarn. En gång hade barnen kastat ner potatis och kålbitar på hennes uteplats.
"ajabaja, så får man inte göra!" hade hon hytt fingret mot dom. Inget mer med det. Detta nämnde hon för en annan granne som visade sig vara aktiv inom SD. Han började snacka skit om ouppfostrade skitungar och Therese försvarade dom med att småbarn gör sånt. Oavsett nationalitet. Då svarar SD-snubben:
"men tänk om det hade varit handgranater?!?"
Eeeh? RIDÅ!
Pratade med Arla igår som numera bor i Skåne. Ovanför sig har hon en invandrarfamilj boendes med sina småbarn. En gång hade barnen kastat ner potatis och kålbitar på hennes uteplats.
"Ajabaja, så får man inte göra!" hade hon hytt fingret mot dom som den blivande gnälliga kärringen hon börjar förvandlas till.

Inget mer med det.

Denna incident nämnde hon för en annan granne som visade sig vara aktiv inom SD. Han började snacka skit om ouppfostrade skitungar och Arla tog barnen i försvar. "Småbarn gör sånt oavsett nationalitet."
Då svarar SD-snubben: 
"Men tänk om det hade varit handgranater?!?"

Eeeh? RIDÅ!

SD-snubben vs Arla1-0


//ColinZeal


Only in Raaschaa...


Golf!

Kort sammanfattning, Roo´s fru heter Saa. Wormolds tjej heter Bee och JRs heter Baa. Det är alltså västerländska namn för “oss” då vi tydligen tycker thainamn är svåra.

 

Sista kvällen är jag inne på Nana Plaza. Barhoppar mellan ställena och dras till slut in på en mindre bar, med fyra brudar som dansar på scenen. Beställer en bira och en brud sätter sig bredvid mig:

What u naaaame? frågar hon.

Ni-ko. You?

Golf! svarar hon och svingar en osynlig järnnia med armarna.

What? Why?

Idanaaaa! (=i dont know)

 

Totalt konfunderad över namnet börjar jag fråga:

 

Did you fuck Tiger Woods?

Nooo haha!

Do you have a handicap?

Nooo! Hahaha!

 

När jag sen lämnar stället så frågar hon om hon inte ska med.
Naaah, svarar jag och skakar på huvudet. Då pekar hon frågandes på sin snygga väninna. Jag svarar Naaah, what´s her name, Volleyball? och gör serverörelsen med armarna.
Nooo hahaha!

 

Weird!


Bangkok, Thailands Göteborg!

Stadsrådshuset i Bangkok, avdelningen för stadsutbyggnad, förra årtusendet:

 

Göbbaaar? Visst vooore det rooooligt om man tyyyyp satte myror i skalleeen på falangerna?
Nää vadå? Hur dåå Glenn?
Nämen såhär va? Det är la regnsäsong flera månader i konungens härliga land va?
Aaa?
...så då tänkte jaaag såhääär va? Att när vi lägger trottoarer, så använder vi material som blir haaaalt när det regnar mmm?
...

...då kommer dom desperata sexköparna gå ruuunt och halka och slå sig som aaaldrig förr va?
Aaaa, det låter la gött va! Dé e la Hysénklass! Du levererar än igen! Har du några andra göörbra idéer?
Tjaah, ja... Soi 4 från Nana Plaza och söderut ni vet va? Jag tänkte la såhär va, vaaarför inte bygga den uuutan parkeringsplatser?
Hur menar du nuu-uu?
Man har en tvåfiilig väg va? Med butiker och restauranger på bååda sidornaa? Men inga parkeringsplatser va? Då kommer bilarna parkera vid trottoarkanten oavsett. Så bilarna och mopedisterna som kommer bakifrån måste åka öööver till den mootsatta filen va medans mottrafiken stannar et cetera et cetera? Potentialen för olyckor skjuter la i höjjdeeeen hajar ni?!?
Aaaa de´ é LA GÖTT GLENN!

Och sen kan vi la “förbättra” trottoarerna också har jag tänkt.
Säg inte att du kan-.
...man tar och höjer vissa plattor på trottoaren. Fem till tio centimeter bör la räcka för att en lat falang som inte höjer på fötterna ska snubbla på en och bryter ben eller armar någon gång. Med lite tuur så får vi se fadääsen också va. Kanske kan vi vinkla plattorna också ibland, då dom blir la jättehala under regnsäsongen?
Aaamen Glenn! Det är la sex getingar i expressen för det här va! Duu kommer koras till årets GLENN!


Alltså, jag tror jag har räknat ut det, Bangkok är Thailands baksida. Precis om Göteborg är det i Sverige. Fuck this! - Nu blir det Hong Kong i ett par dagar.

Tjipp!

 

//ColinZeal


RSS 2.0