Cocaine for the Masses

Satt på min stol och pratade knark med Boten Olle.
(En fullt normal dag på Kåtings alltså)


"Dom har tydligen börjat med att smaksätta kokain. Choklad, vanilj och jordgubb hjälper till att få bort den "beska" eftersmaken i strupen..."
"Va? Är det sant?"
"...om inte skiten slår igenom nu så är det konstigt." säger jag och blir tyst för att fortsätta med:
"Men till priset av ca 800kr per gubbe, alltså, gram, på Stureplan och 400kr per gubbe i förorterna så är det kanske inte så konstigt. Och priserna på den nya varianten har visst 40% högre pris."


Efter en liten paus kände jag att jag var tvungen att förklara min "insatthet":
"Alltså, jag tar inte kokain.." försäkrar jag honom till vilket han nickar.
"...jag har inte råd med dom priserna."
 
Efter att vi båda garvat åt den sjuka vändningen så vinglar han verbalt in på någon tjejpolare som jobbade på ett café i London.
"Det är ju ruskigt mycket droger där.. Första gången hon testade E så visste hon inte att man skulle ha något att tugga, typ tuggummi, så dagen efter hade hon söndertuggade läppar och alla fattade vad som hade hänt."


Efter att ha garvat lite åt bruden så börjar jag predika som den ansvarskännande trettiplussaren jag är:
"Aaa.. man ska fan inte testa droger!"
"Näää..." håller han med fundersamt och jag avslutar med:
"...om man inte vet vad som kan hända med just den drogen. Det gäller att göra research innan om alla fördelar och nackdelar!"


Detta fick honom att skratta ännu mer.


//Niko

PS Jag kommer så se fram emot "samtalet" i olika ämnen med mina barn..


Avkomman

Årets batch av sommarjobbare har börjat på företaget.
Förutom den gamle gode som är inne på andra sommaren, Boten Olle, så har vi en ny kille.


"Såååå vad tyckte du om Spider-Man 3?" frågar jag färskingen.
"Har inte sett den."
"Va? ...o fan. Den sög, bara kranscenen som var värd att se. Satt och surfade på nätet med mobilen under slutfighten när jag testkörde den. Spider-Man 2 då?"
"Den var sådär."
"A, håller med."
"Ettan var inte heller någe vidare." spinner han vidare utan lov.
"Den tyckte jag var helt ok."
 
...
 
"Så vad tyckte du om Seabiscuit då?"
"Vad är det för nåt?" vilket får mig att skaka på huvudet.
"Wonder Boys då?"
"Aldrig hört talas om."


Vafan?


"Pleasantville?" försöker jag med.
"Va?"
"Ciderhusreglerna då?"
"Den var bra."
 
Antar att ni redan läst mellan raderna, men behöver jag säga att killen är läskigt lik Tobey Maguire? Folk har redan börjat kalla honom för Spindelmannen på jobbet.


Åh så tråkigt vi har det.


//NikoPS När jag bläddrade i en äldre Metro/City fann jag en recension av "Bobby". Inte han som kedjades fast vid en braskamin utan långfilmen "Bobby". Om Kennedy #2 som sköts ihjäl 1968. Bredvid recensionen fanns också en bild på Elijah Wood och då slog det mig som Dulee Johnsons knytnäve:

"Det är precis som om Tobey Maguire och Elijah Wood hade parat sig och avkomman skulle vara du!" sa jag och pekade mot honom precis lika upphetsad som man skulle vara ifall man precis hade uppfunnit skivat bröd.


Baba is my Bitch (re-issue, 2005-09-17)

Arla bläddrade i min plånbok och såg dom genomskinliga plastfickorna och fastnade för en av dom.
"Va e de hä´ fö´nå´?" frågade hon syftandes på det trådliknande innehållet.

Berättade hela storyn för henne och avslutade med:
"...jag skrev en grej om det."
"Va? Trodde jag hade läst hela din blogg?"
"Nä, den finns inte på bloggen. Men jag kan ju publicera om den för din skull."
"Ja! Det måste du göra!" sa hon entusiastiskt.


So, here we go:Baba den Sluskige Ungraren på jobbet försökte chocka mig idag. Stackars barn. Hur han försökte? Han stack ner handen i byxorna, gjorde ett ryck och ut drog han ett pubishår som han höll mellan fingrarna framför mitt ansikte. Han log sitt FUCK-YEAH-I-OWN-YOUR-ASS-leende och väntade på min äcklade min som inte kom. Istället tänkte jag kontra med något för att försvara min manlighet.. ish.


Iskallt drog jag upp min hand, (tänk allt det här i slow-mo med svepande basljud för alla coola drag) förde fingrarna mot hans pubishår, som han höll som en trofé framför mig, och greppade tag i den ojämnt grove svarta. Ryckte loss den ur hans grepp och såg hans ögonbryn höja sig lite undrande.. Dainy sänker sina armar i bakgrunden och tar sakta ett steg närmare oss lätt gapandes för att se nästa drag.


Med vänsterhanden drar jag upp min plånbok som det står "BAD MOTHERFUCKER" på från framfickan och flippar upp den.. Med en hand bläddrar jag självsäkert fram till en tom plastficka och öppnar den, stoppar i Babas behåring och nickar mot han med attityd som betyder:

"YOUR MOVE BITCH"

Knäna på han sviker lite och han ryggar tillbaka som om han hade blivit skadeskjuten och ger ifrån sig ett läte som betyder att jag vann. Sen frågar han om han skulle ha ett från mig också. För att sparka på den ungraren som ligger så avslutade jag med min special-move:


UPP UPP NER NER FYRKANT FYRKANT FYRKANT


Det är lika med att jag som så många andra gånger drog ut, ur mina jobbarshorts, min välrakade pung och sa:


"Gillette Mach 3 biatch!!"


Mig äcklar man inte. Det är JAG som äcklar. Punkt.
Förresten så börjar det bli dags för långbrallor nu.
Förmodligen. (...i still think there´s potential...)


Extramaterial. Bortklippt scen.


En kvinna (20-50 år) som fick hela händelseförloppet förklarat för sig kort efter stunden H brast ut i ett gapskratt samtidigt som hon tog några steg tillbaka från mig. Hon gick sedan skrattandes och satte sig på sitt kontor. Detta var vid lunch. Hela gänget med mig och Baba började gå mot matsalen för att få i oss manföda såsom kött o potatis. Vi går förbi hennes kontor och precis då håller jag om Baba samtidigt som jag får ögonkontakt med henne. Då tar jag upp plånboken och pussar på den och skålar med den mot henne. Stumt viker hon sig bakom skrivbordet på sitt kontor. 

Extramaterial. Reaktioner.


ManicMimmi
:
HAHAHHAHAHA du är svårt störd :D


millaaan
:
haahaha! :) jag håller med manicmimmi ;)


zafirah
:
hahaha den där dagboken har man väntat på men att du ens kommer på sådana ideér, säger som fler gjort före mig- håller med manicmimmi!


Fan vad alla vänder sig Mot mig? Alla bitches mot mig liksom. Varför ta manicmimmis sida? Hon gillar ju f f-n speedway?!?!?


SushiMushi
:
ÄNTLIGEN ! Vaknar,lördag,dagen efter kvällen före. Sitter med kaffet och segar runt ... Vad hittar man ? Jo en äcklig men rolig (as always) dagbok av Db-guden Colin ..! Thank you for making my day ;) PS. Du vet väl att du inte är normal? *lipas* DS.


cosnus
:
Just det, hur kan "ner ner upp upp fyrkant fyrkant fyrkant" vara detsamma som att du sliter fram pungen? Jag ser ingen koppling. Alls.Förklaringen kommer här:
Hon kan aldrig ha sett en playstation.

Tönt.Now you know Arla, kram


//ColinZeal


PS Förresten, jag hade kvar portmonnän med Babas behåring i flera år. Till slut var jag tvungen att kasta den då den fått herpes.


Moonbootica @ Watergate, Berlin

I mars surfare jag runt på dutub och kollade upp bl a olika klipp med favvoduon Moonbootica.. Hittade följande ställe, Watergate, som dom spelade på i början av mars:


(Låten som spelas är "Moonbootica - Mopedgang". Klippet hackar tyvärr pga tyska skitkameror eller nåt)

RRRRRRÖÖÖÖÖJJJJ!!!

Sen dess har jag drömt om att se just Moonbootica på det stället och satan vilken chans jag får när första semesterveckan drar igång!

27.07.07 Wategate / Berlin

WHO`S COMING WITH ME?!?!

RSS 2.0