Teasing Dog


Kontaktannons

Jag är ju singel. Hon i videon är singel. Perfekt! ...tills 0:41 in i klippet.Nej.

MB B&W Cruise 2010 - Kukar!

Land.
SnyggMagnus sitter på passagerarsätet i sin särrings bil när han ser mig kliva ut ur trapphuset i min Star Wars-tröja med Han-Solo på. Prinsessan Leia sitter snett framför (H)(h)an och sticker handen innanför Han-Solos dragkedja.
Texten under bilden är:
HAND-JOB.
Jag närmar mig bilen och SnyggMagnus öppnar käften:
SnyggMagnus:
Hand-Job.
ColinZeal:
"Yes!" säger jag och kliver in i bilen.
Så, om vi nu bara backar bandet lite och tänker igenom det som hände här? Då kan man komma fram till slutsatsen att allt det här lär ha låtit jävligt fel för en utomstående. Eller omoralisk. Kanske t o m lite kriminellt också när man tänker lite till? Men ska man tänka så, så blir ju livet rätt tråkigt om man ska vara helt ärlig.
Anonymt vittne:
"Ja alltså, det kommer ut en kille från bostadsbyggnaden. Utanför står en bil parkerad och på passagerarsätet sitter torsken och flinar till flörtigt och frågar:
"Hand job? varav den manliga eskorten direkt svarar Yes och kliver in i bilen. Dom diskuterade liksom inte ens priset. Dom har definitivt gjort det här tidigare."
Yeah som sagt, jääääävligt fel.
"Så fulla son ni blev igår får inte ni bli ikväll, det var inget roligt." är det första jag hör Gunde säga när jag vaknar dag två. Hon säger detta till SnyggMagnus. Han har precis vaknat upp efter första natten på Monday Bar Black & White Cruise i början på juni 2010. Jag ligger med huvudet mot kudden och gör mitt bästa i att försöka somna om. SnyggMagnus noterar en dammsugare gå igång i korridoren utanför, flyger upp ur sängen och öppnar hyttdörren.
"Could you please vacuum in here?" frågar han städerskan. Hon tittar in i hytten och kommenterar det hon ser med:
"Oh. My. God."
Det är chips precis överallt på golvet. Eller, Chipssmulor.
Gunde förklarar vidare: "Niko tog en chipspåse och vände den upp och ner över Magnus huvud."
Varför då?
SnyggEric förklarar för mig senare med sin släpiga värmländska:
”…och just då e de änn vakt som gåå föbe och se´ nää du göö´de. Då kliive han in och sterrar på dä. Dåå klive´ jag in och redda´re skaru veetta!” säger han och hytter menande med fingret och fortsätter: ”Ja sejje te han, Jevvla beffe duu vaa´ då?!? Vad taa du i benkpress?”
Vakten ändrar fokus och glömmer bort FyllecellsColinZeal och kliver ut i korridoren för att prata muskler med SnyggEric.
Räddad.
Hur kunde det gått såhär snett? Jag lyfter ansiktet från kudden och tittar frågande på min medkumpan och möts av en lika frågande blick.
"Du Niko, jag tror vi glömde käka middag igår." tror SnyggMagnus.
"Hm, så vi käkade bara lunch och sen drack vi konstant? Extremt orutinerat."
Han är 35 år medans jag är blotta 34. Tycker han som den äldre av oss två skulle ha tagit lite mer ansvar över situationen. Har liksom inte ens bett om ursäkt ännu. Oerhört moget beteende. Det är ju knappast såhär en 35-åring ska bete sig va? Anyways. Jag kommer nog över det här goda vänner som vi är.
Jag har via den hårda vägen lärt mig att min limit på dricka utan matintag ligger på ca 10 timmar - Sen börjar jag spåra. Den här gången käkade vi lunch och tog första ölen vid 12:00. Båten åkte vid 17:00 och det sista jag kommer ihåg var typ 21-22. Tio timmar… ...isch
"Niko? Vi drar å köllar va grabbarna gö'… Upp mä' dä'!" hör jag en uppmaning.
Hans värmländska dialekt kommer märkligt nog fram när han ska/har umgåtts med likasinnade från västra Örebro län. Dessa i fråga var SnyggEric, PetterNiklas, B och Rådbjer.
Han introducerar mig lite snabbt till dom två nya i gänget:
"B är bara... Du kommer se. Han är lite udda. Superskön. PetterNiklas är en sån som... alla brudar faller för. Ingen kan säga nej."
Det där är SnyggMagnus lätt homofobiska sätt att säga: "snygg och charmig".
Hockeylirare. Säger då bara det. Relax. Man är ju inte bög förrän man kommit åt en annan mans rot. Dvs, man SKA FÅ säga att någon är snygg utan att ens sexuella läggning fastställs och hånas öppet.
Jag reser mig från sängens sköna värme och känner att det bränner till på vänster armbåge. Vid närmare inspektion ser jag en brännskada och på runkmuskeln, ett stort blåmärke.
"Vafan?"
"Har du sett ditt fejs? Du har ett märke där."
Snett under högerögat på kindbenet har jag en till brännskada som svider till när jag gör en min. Det fanns fler blåmärken men det är inte intressant. Verkar ha haft en spännande natt.
Men jag var inte den enda som spårade den natten.
Två dagar efter kryssningen var det någon på Facebook som efterfrågade en viss bruds namn då hon tydligen snott någons skor. Det visade sig vara samma brud som dök upp i vår hytt första natten. Där satt vi, X antal stora snygga män i vår hytt med en blondin som vi alla upplevde som extremt jobbig. Det vart många awkward blickar mellan oss karlar som om vi alla uppmanade varandra att göra något åt situationen. Jag menar, man vågar ju knappt ta i/på en brud idag. Om man inte ska ha sex med henne då. Då får man ju hoppas att man gör så bra ifrån sig så hon i värsta fall ändrar uppfattning om en. Så vi blev tvungna att ta in en vakt som bara råkade gå utanför hytten för att bli av med "silvertutten". Det öknamnet skulle hon ha efter kryssen.
Bland annat.
Vakten gör sitt jobb och kommer in till oss efter det, stänger dörren efter sig och frågar vem som är ansvarig för hytten. En nervös tystnad infinner sig när vi varken vet vad den ansvarige heter eller vad bruden sagt till vakten.
"Ja, det är jag," svarar jag efter en tids tystnad.
"Såhär va," säger han och drar upp helhanden mot mig, "-vi kan ta ut henne men inte mer. Kommer hon in igen så lägg handen på ryggen och för ut henne bara."
Dagen efter fortsatte hon spåra och bara vara... För mycket. I efterlysningstråden på Facebook fälldes följande kommentarer:
Julle:
fröken inte nyktrast på båten :P
Lina:
Varför snor man skor?
Emil:
jag lovar att ställa den frågan om jag får tag på den
här sköna damen! Kan återkomma med ett svar :)
Aleksander:
varför knäar man mig i skrevet när jag inte ens
tittat/pratat/närmat mig henne?
Sanna:
Fröken Vidrig
Christopher:
Fröken Jag-får-hjälp-av-tre-vakter-för-att-klara-av-
att-gå-av-båten
Aleksander:
really?
Christopher:
yes, hon bodde 4 hytter från min. Fick hjälp att ta
sig ner ur sängen av vakterna. Sen ville hon inte gå
av båten tydligen :)
Julle:
och däckar på sundeck kl 14
Camilla:
Den tjejen ja. Hon flashade tuttarna på sundeck
o gjorde så jag o stackars jesper blev blinda. Brrrr...
Lina:
Haha, det låter som en mycket intressant människa!
Tina:
Haha vettig människa. Hon kunde knappt stå när jag
såg henne. Undra om hon ens kommer ihåg att hon
var där.
Johan:
Silvertoppen kallade vi henne efter att hon flashat på
soldäck och försökte kommunicera med skumma läten,
men vet ej vem det är tyvärr (eller är jag glad för)
Sarah:
läskig brud indeed
Tina:
alla har sett henne med ingen vet vem hon är. haha
Johan:
WTF.... Det var hon som jag hittade gråtandes i våran
hytt.. Vet inte varför men hon skrämde fan skiten ur
mig alltså, hon ser ju helt psycho ut ju..!
Ylva:
Hon verkar ha haft en intressant kryssning med andra ord
Therese:
Herre Gud! Hon bet ju Freddo så han blödde sen erbjöd
hon sig slicka upp det! Aldrig träffat en så packad
människa på båten någonsin som hon var! :0
Emil:
Haha, vettefan om jag vill ha tillbaka skorna efter att
ha läst era kommentarer :)
Håkan:
Haha, hon var in i vår hytt. Hon försökte prata med mig
och verkade lite argsin, men jag förstod inte ett ord av
vad hon sa :D
Efter ett tag dök hennes namn upp. Öppen profil på Facebook och vips in på den. Där står det på hennes bio:
”Blond och blåögd men inte blåst haha :)”
Och hennes favoritcitat?
”Capre Diem” (sic; hennes stavning)
Vill såklart inte outa namnet men jag kan gå så långt att jag tipsar Örnsköldsviksborna (Örnsköldsviksborna, HINT HINT) att låsa om efter sig, ORDENTLIGT.
Dag två när båten står i hamn i Riga så känner sig landets mäktigaste man, El Presidente, att dunket från Sundeck stör hans tillvaro i sin sommarresidens. Då lyfter han på luren och ringer Tallink-Silja och ber dom dra ner på ljudvolymen. DJn blir rätt paff när arrangören viskar i hans öra att självaste Presidenten vill att han drar ner på ljudet. En man som vet vilka befogenheter han har, presidenten då då.
En stund innan har jag, SnyggMagnus och B (på bilden ovan) lämnat båten och ska dra in till gamla stan för att äta gott. Vid första övergångsstället står vi alla från båten och väntar på grön gubbe när jag förklarar något Nobelprismässigt för SnyggMagnus. Dom längst fram börjar gå över vägen och vi alla andra följer efter utan att tänka till. Det blir rätt stressigt då vi märker att bilar är på väg mot oss och jag fattar inte varför dom åker mot rött. Tittar upp och ser att det är röd gubbe för oss, och ropar ut:
”VEM FAN VAR DET SOM BÖRJADE GÅ?!?!”
Längst fram går ett par där killen vänder sig mot oss och ger tummen upp. Detta buar många åt men allt slutar med att vi skrattar och skriker ”VEM FAN VAR DET SOM BÖRJADE GÅ?" randomly resten av visiten i land.
Väl på matstället sitter vi och väntar på maten när en kvinna stöter till en av våra stolar och säger:
"Excuse me!" vartill jag svarar:
"Nnnnnnnnno!"
Hjärtligt skratt följer och SnyggMagnus kliver in i handlingarna med gott självförtroende:
"Ni är också svenskar va?" frågar han och nickar tillbaka med huvudet som hon totalt ignorerar och fortsätter gå bortåt. För hon förstår inte. Ett endaste ord. För hon är lett.
"Bra Magnus! Kan inte du bara vara tyst?"
Hela frukosten avslutades med följande:
Lettland har så grava problem med ekonomin att t o m skattkistorna innehåller räkningar.
(Biran bakom kistan är tillhör B)
Efter att ha käkat klart går vi tillbaka till båten och efter en pitstop i vår hytt, rakt in i värmlänningarnas hytt. Det första jag ser är B i ett hörn som skakar flinandes på huvudet. Rådbjer pekar på PetterNiklas som ligger toknäck på sitt täcke och kommenderar:
"KLÄ PÅ DIG!"
SnyggEric sitter och vrider sig av skratt för att sen visa upp överslafen:
Hm?
"Ni två kutade ut i korridoren och bråkade."
"Va? ...har vi en beef?" frågar jag PetterNiklas.
"Nä jag har ingen aning?" svarar han tillbaka.
"Bra-" säger jag och lägger handen på hans axel.
"-Apapapa!" säger han och ryggar undan. Sen drar han undan sin tröja från halsen och blottat sitt nyckelben med en jättebula på.
"Var det där jag?" frågar jag försiktigt.
"Vet inte."
Jag tittar på B och säger till dom andra:
"Ok, jag tycker han från Dharma Initiative är lite läskig."
Han verkade bara iaktta allt som hände på kryssningen.
När båten glider in i den svenska skärgården i ett fantastiskt symfoni av solsken och blå himmel står jag på däck med dom andra. Stunden innan bilden ovan ligger PetterNiklas på däck och samtalar med en het brud som svarar på hans raggningreplik med:
"Men du är ju bög!" till vilket vi andra skrattar och applåderar åt.
Buuuuurn.
Detta var alltså killen som fick alla brudar enligt SnyggMagnus. Sen spårar PetterNiklas ordentligt. Ordentligt påhejad av mig visserligen men ändå:
Dharma övervakar allt.
En reflektion, jag och SnyggMagnus har varit på 14-16 MB-kryssningar tidigare men det är bara två gånger som vi fått se kuk. Inte för att det skulle vara något slags slutmål/achievement/trophy  men ändå. Först året innan med islänningen som dök upp i vår hytt och ville förföra SnyggMagnus i första hand genom att visa sin björkkuk, och sen oss andra i andra hand. Och nu det här?
My GOD! Do I have to put this in the report to Dharma Initiative? Jesus fucking H Christ! It´s Berghain all over again... I cant take more cockage! När jag tänker efter, den gemensamma nämnaren här är ju värmlänningarna SnyggEric och Rådbjer...
Go figure that out?
I´m out!
//ColinZeal
Land.
SnyggMagnus sitter på passagerarsätet i sin särrings bil när han ser mig kliva ut ur trapphuset i min Star Wars-tröja med Han-Solo på. Prinsessan Leia sitter snett framför (H)(h)an och sticker handen innanför Han-Solos dragkedja.
Texten under bilden lyder:
HAND-JOB.

Jag närmar mig bilen och SnyggMagnus öppnar käften:

SnyggMagnus:
Hand-Job.

ColinZeal:
"Yes!" säger jag och kliver in i bilen.
Så, om vi nu bara backar bandet lite och tänker igenom det som hände här? Då kan man komma fram till slutsatsen att allt det här lär ha låtit jävligt fel för en utomstående. Eller omoralisk. Kanske t o m lite kriminellt också när man tänker lite till? Men ska man tänka så, så blir ju livet rätt tråkigt om man ska vara helt ärlig.

Anonymt vittne:
"Ja alltså, det kommer ut en kille från bostadsbyggnaden. Utanför står en bil parkerad och på passagerarsätet sitter torsken och flinar till flörtigt och frågar:
"Hand job? varav den manliga eskorten direkt svarar Yes och kliver in i bilen. Dom diskuterade liksom inte ens priset. Dom har definitivt gjort det här tidigare."

Yeah som sagt, jääääävligt fel.

"Så fulla son ni blev igår får inte ni bli ikväll, det var inget roligt." är det första jag hör Gunde säga när jag vaknar dag två. Hon säger detta till SnyggMagnus. Han har precis vaknat upp efter första natten på Monday Bar Black & White Cruise i början på juni 2010. Jag ligger med huvudet mot kudden och gör mitt bästa i att försöka somna om. SnyggMagnus noterar en dammsugare gå igång i korridoren utanför, flyger upp ur sängen och öppnar hyttdörren.
"Could you please vacuum in here?" frågar han städerskan. Hon tittar in i hytten och kommenterar det hon ser med:
"Oh. My. God."
Det är chips precis överallt på golvet. Eller, Chipssmulor.
Gunde förklarar vidare: "Niko tog en chipspåse och vände den upp och ner över Magnus huvud."

Varför då?

SnyggEric förklarar för mig senare med sin släpiga värmländska:
”…och just då e de änn vakt som gåå föbe och se´ nää du göö´de. Då kliive han in och sterrar på dä. Dåå klive´ jag in och redda´re skaru veetta!” säger han och hytter menande med fingret och fortsätter: ”Ja sejje te han, Jevvla beffe duu vaa´ då?!? Vad taa du i benkpress?”
Vakten ändrar fokus och glömmer bort FyllecellsColinZeal och kliver ut i korridoren för att prata muskler med SnyggEric.

Räddad.

Hur kunde det gått såhär snett? Jag lyfter ansiktet från kudden och tittar frågande på min medkumpan och möts av en lika frågande blick.
"Du Niko, jag tror vi glömde käka middag igår." tror SnyggMagnus.
"Hm, så vi käkade bara lunch och sen drack vi konstant? Extremt orutinerat."
Han är 35 år medans jag är blotta 34. Tycker han som den äldre av oss två skulle ha tagit lite mer ansvar över situationen. Har liksom inte ens bett om ursäkt ännu. Oerhört moget beteende. Det är ju knappast såhär en 35-åring ska bete sig va? Anyways. Jag kommer nog över det här goda vänner som vi är.

Jag har via den hårda vägen lärt mig att min limit på dricka utan matintag ligger på ca 10 timmar - Sen börjar jag spåra. Den här gången käkade vi lunch och tog första ölen vid 12:00. Båten åkte vid 17:00 och det sista jag kommer ihåg var typ 21-22. Tio timmar… ...isch

"Niko? Vi drar å köllar va grabbarna gö'… Upp mä' dä'!" hör jag en uppmaning.
Hans värmländska dialekt kommer märkligt nog fram när han ska/har umgåtts med likasinnade från västra Örebro län. Dessa i fråga var SnyggEric, PetterNiklas, B och Rådbjer.
Han introducerar mig lite snabbt till dom två nya i gänget:
"B är bara... Du kommer se. Han är lite udda. Superskön. PetterNiklas är en sån som... alla brudar faller för. Ingen kan säga nej."
Det där är SnyggMagnus lätt homofobiska sätt att säga: "snygg och charmig".
Hockeylirare. Säger då bara det. Relax. Man är ju inte bög förrän man kommit åt en annan mans rot. Dvs, man SKA FÅ säga att någon är snygg utan att ens sexuella läggning fastställs och hånas öppet.

Jag reser mig från sängens sköna värme och känner att det bränner till på vänster armbåge. Vid närmare inspektion ser jag en brännskada och på runkmuskeln, ett stort blåmärke.
"Vafan?"
"Har du sett ditt fejs? Du har ett märke där."
Snett under högerögat på kindbenet har jag en till brännskada som svider till när jag gör en min. Det fanns fler blåmärken men det är inte intressant. Verkar ha haft en spännande natt.

Men jag var inte den enda som spårade den natten.

Två dagar efter kryssningen var det någon på Facebook som efterfrågade en viss bruds namn då hon tydligen snott någons skor. Det visade sig vara samma brud som dök upp i vår hytt första natten. Där satt vi, X antal stora snygga män i vår hytt med en blondin som vi alla upplevde som extremt jobbig. Det vart många awkward blickar mellan oss karlar som om vi alla uppmanade varandra att göra något åt situationen. Jag menar, man vågar ju knappt ta i/på en brud idag. Om man inte ska ha sex med henne då. Då får man ju hoppas att man gör så bra ifrån sig så hon i värsta fall ändrar uppfattning om en. Så vi blev tvungna att ta in en vakt som bara råkade gå utanför hytten för att bli av med "silvertutten". Det öknamnet skulle hon ha efter kryssen.
Bland annat.

Vakten gör sitt jobb och kommer in till oss efter det, stänger dörren efter sig och frågar vem som är ansvarig för hytten. En nervös tystnad infinner sig när vi varken vet vad den ansvarige heter eller vad bruden sagt till vakten.
"Ja, det är jag," svarar jag efter en tids tystnad.
"Såhär va," säger han och drar upp helhanden mot mig, "-vi kan ta ut henne men inte mer. Kommer hon in igen så lägg handen på ryggen och för ut henne bara."

Dagen efter fortsatte hon spåra och bara vara... För mycket. I efterlysningstråden på Facebook fälldes följande kommentarer:

Julle:
fröken inte nyktrast på båten :P

Lina:
Varför snor man skor?

Emil:
jag lovar att ställa den frågan om jag får tag på den
här sköna damen! Kan återkomma med ett svar :)

Aleksander:
varför knäar man mig i skrevet när jag inte ens
tittat/pratat/närmat mig henne?

Sanna:
Fröken Vidrig

Christopher:
Fröken Jag-får-hjälp-av-tre-vakter-för-att-klara-av-
att-gå-av-båten

Aleksander:
really?

Christopher:
yes, hon bodde 4 hytter från min. Fick hjälp att ta
sig ner ur sängen av vakterna. Sen ville hon inte gå
av båten tydligen :)

Julle:
och däckar på sundeck kl 14

Camilla:
Den tjejen ja. Hon flashade tuttarna på sundeck
o gjorde så jag o stackars jesper blev blinda. Brrrr...

Lina:
Haha, det låter som en mycket intressant människa!

Tina:
Haha vettig människa. Hon kunde knappt stå när jag
såg henne. Undra om hon ens kommer ihåg att hon
var där.

Johan:
Silvertoppen kallade vi henne efter att hon flashat på
soldäck och försökte kommunicera med skumma läten,
men vet ej vem det är tyvärr (eller är jag glad för)

Sarah:
läskig brud indeed

Tina:
alla har sett henne med ingen vet vem hon är. haha

Johan:
WTF.... Det var hon som jag hittade gråtandes i våran
hytt.. Vet inte varför men hon skrämde fan skiten ur
mig alltså, hon ser ju helt psycho ut ju...

Ylva:
Hon verkar ha haft en intressant kryssning med andra ord

Therese:
Herre Gud! Hon bet ju Freddo så han blödde sen erbjöd
hon sig slicka upp det! Aldrig träffat en så packad
människa på båten någonsin som hon var! :0

Emil:
Haha, vettefan om jag vill ha tillbaka skorna efter att
ha läst era kommentarer :)

Håkan:
Haha, hon var in i vår hytt. Hon försökte prata med mig
och verkade lite argsin, men jag förstod inte ett ord av
vad hon sa :D

Efter ett tag dök hennes namn upp. Öppen profil på Facebook och vips in på den. Där står det på hennes bio:
Blond och blåögd men inte blåst haha :)

Och hennes favoritcitat?
"Capre Diem" (sic; hennes stavning)

Vill såklart inte outa namnet men jag kan gå så långt att jag tipsar Örnsköldsviksborna (Örnsköldsviksborna, HINT HINT) att låsa om efter sig, ORDENTLIGT.

Senare samma natt händer följande: 


Spontan allsång till Fake Blood - I think I like It. Bästa kommentaren från Youtube? 
"ll watch that girl (Gunde) scream annoyingly for 5:33. everyone else can die in a bonfire"
Åh tack! <3

Dag två när båten står i hamn i Riga så känner sig landets mäktigaste man, El Presidente, att dunket från Sundeck stör hans tillvaro i sin sommarresidens. Då lyfter han på luren och ringer Tallink-Silja och ber dom dra ner på ljudvolymen. DJn blir rätt paff när arrangören viskar i hans öra att självaste Presidenten vill att han drar ner på ljudet. En man som vet vilka befogenheter han har, presidenten då då.

B2

En stund innan har jag, SnyggMagnus och B (på bilden ovan) lämnat båten och ska dra in till gamla stan för att äta gott. Vid första övergångsstället står vi alla från båten och väntar på grön gubbe när jag förklarar något Nobelprismässigt för SnyggMagnus. Dom längst fram börjar gå över vägen och vi alla andra följer efter utan att tänka till. Det blir rätt stressigt då vi märker att bilar är på väg mot oss och jag fattar inte varför dom åker mot rött. Tittar upp och ser att det är röd gubbe för oss, och ropar ut:
”VEM FAN VAR DET SOM BÖRJADE GÅ?!?!”
Längst fram går ett par där killen vänder sig mot oss och ger tummen upp. Detta buar många åt men allt slutar med att vi skrattar och skriker ”VEM FAN VAR DET SOM BÖRJADE GÅ?" randomly resten av visiten i land.

Väl på matstället sitter vi och väntar på maten när en kvinna stöter till en av våra stolar och säger:
"Excuse me!" vartill jag svarar:
"Nnnnnnnnno!"
Hjärtligt skratt följer och SnyggMagnus kliver in i handlingarna med gott självförtroende:
"Ni är också svenskar va?" frågar han och nickar tillbaka med huvudet som hon totalt ignorerar och fortsätter gå bortåt. För hon förstår inte. Ett endaste ord. För hon är lett.
"Bra Magnus! Kan inte du bara vara tyst?"

Hela frukosten avslutades med följande:

Skattkista

Lettland har så grava problem med ekonomin att t o m skattkistorna innehåller räkningar.
(Biran bakom kistan är tillhör B)

Efter att ha käkat klart går vi tillbaka till båten och efter en pitstop i vår hytt, rakt in i värmlänningarnas hytt. Det första jag ser är B i ett hörn som skakar flinandes på huvudet. Rådbjer pekar på PetterNiklas som ligger toknäck på sitt täcke och kommenderar:
"KLÄ PÅ DIG!"
SnyggEric sitter och vrider sig av skratt för att sen visa upp överslafen:

Kortsu

Hm?
"Ni två kutade ut i korridoren och bråkade."
"Va? ...har vi en beef?" frågar jag PetterNiklas.
"Nä jag har ingen aning?" svarar han tillbaka.
"Bra-" säger jag och lägger handen på hans axel.
"-Apapapa!" säger han och ryggar undan. Sen drar han undan sin tröja från halsen och blottat sitt nyckelben med en jättebula på.
"Var det där jag?" frågar jag försiktigt.
"Vet inte."


B

Jag tittar på B och säger till dom andra:
"Ok, jag tycker han från Dharma Initiative är lite läskig."
Han verkade bara iaktta allt som hände på kryssningen.

PetterNiklas

När båten glider in i den svenska skärgården i ett fantastiskt symfoni av solsken och blå himmel står jag på däck med dom andra. Stunden innan bilden ovan ligger PetterNiklas på däck och samtalar med en het brud som svarar på hans raggningreplik med:
"Men du är ju bög!" till vilket vi andra skrattar och applåderar åt.
Buuuuurn.
Detta var alltså killen som fick alla brudar enligt SnyggMagnus. Sen spårar PetterNiklas ordentligt. Ordentligt påhejad av mig visserligen men ändå:

PetterNiklas

Och Dharma övervakar allt.

En reflektion, jag och SnyggMagnus har varit på 14-16 MB-kryssningar tidigare men det är bara två gånger som vi fått se kuk. Inte för att det skulle vara något slags slutmål/achievement/trophy men ändå. Först året innan med islänningen som dök upp i vår hytt och ville förföra SnyggMagnus i första hand genom att visa sin björkkuk, och sen oss andra i andra hand. Och nu det här?

My GOD! Do I have to put this in the report to Dharma Initiative? Jesus fucking Christ! It´s Berghain all over again... I cant take more cockage! När jag tänker efter, den gemensamma nämnaren här är ju värmlänningarna SnyggEric och Rådbjer...

Go figure that out?

I´m out!


//ColinZeal


PS Joina min grupp på Facebook

A what now?

X:
är hon fin?
ColinZeal:
fin? hon är nog världens vackraste.
både på in och utsidan.
X:
ajajaj
ColinZeal:
sjukt smart, rolig och.. ja.
X:
ooooo ajajajaj
ColinZeal:
hahhahaa! vad?
jag hämtar ett vinglas till.
X:
ja sådana brudar brukar kosta
känslomässigt
jag måste äta.. men detta samtal är INTE över
Pratade med vad som får anses vara analysmästaren:

X:
är hon fin?

ColinZeal:
fin? hon är nog världens vackraste.
både på in och utsidan.

X:
ajajaj

ColinZeal:
sjukt smart, rolig och.. ja.

X:
ooooo ajajajaj

ColinZeal:
hahhahaa! vad?
jag hämtar ett vinglas till.

X:
ja sådana brudar brukar kosta
känslomässigt
jag måste äta.. men detta samtal är INTE över


Jag kan knappt bärga mig inför framtida samtal.

RSS 2.0