Vilken tavla!

Sen ett par år tillbaka har vi en ny chef på företaget som har kommit in med nya färska idéer på hur allt kan förbättras hos oss.

Nej, att avskeda alla och börja om från början kostar för mycket pengar. Istället består hans idéer av nymodigheter såsom platta skärmar som agerar som digitala anslagstavlor t ex. Dom varvar företagsaktuell information med veckans väder.

Eller, för att öka sammanhållningen, så består en av hans idéer av att bilder på allas nunor hamnat på en magnetiserad tavla. Detta tillsammans med namn så "alla känner alla" trots att dom jobbar på olika avdelningar. Sen att bara ca hälften ställde upp på fotograferingen, det är en annan femma.

Dom senaste veckorna har tavlan blivit terroriserad av en anonym oliktänkare. Eller som jag skulle stämpla han, "ett vikarierande komiskt geni".
Felet har gång efter gång rättats till men terroristen är envis och upprepar sitt tilltag så fort tillfälle ges.

I veckan gick ett mail ut till alla avdelningar om att det här beteendet omedelbart måste upphöra. En grupp hade tillsatts och den skyldige skulle letas fram. Eventuellt skulle tavlan behöva glasas in.

Så vad består attacken av?

Jo, bilden på Cabriolet vänds upp och ner hela tiden. Bara bilden på Cabriolet. Just han av alla 100+ drönare. Detta rättas till så fort felet upptäcks men det spelar ingen roll - den är upp o nervänd igen på nolltid.

Själv kan jag direkt rentvå mitt namn med att säga att OM jag skulle stå bakom det här, så skulle jag inte valt Cabriolets bild. Han kvalar inte ens in på min topplista av mål som är av mer politisk karaktär.Så.


//ColinZeal


PS Första kommentaren till det här inlägget tar upp "psykologisk mobbing". Det är givetvis därför mailet gick ut. Igår när jag och Cabriolet gick förbi vakten så stoppade han oss och frågade den "mobbade":
- Har du mått dåligt över det här?
Som svar får han ett garv och ett nej. Jag kliver in med:
- Han har faktiskt ont i magen. För att han skrattat så mycket åt det här. 
- Nä det har han inte, säger vakten på det.

Ba nähe?

När vi kommer tillbaka till Cabriolets arbetsstation så upptäcker vi att någon varit framme under våran lunch och öst på med klisterlappar runt datorskärmen och diverse andra ställen.

Vad sa dessa klisterlappar? 

"DENNA SIDA UPP"
och
"HANTERAS VARSAMT, ÖMTÅLIGT GODS!"

 


Kommentarer
Postat av: Patric

HAHAH!!

Det där är ju psykologisk mobbing!

2012-01-20 @ 14:55:20
URL: http://blog.bejbi.se
Postat av: oljo

LOVE IT! =D

2012-01-20 @ 16:55:38
URL: http://oljo.se
Postat av: Louise

Företaget måste ju går till botten med det här! Det finns nog DNA-spår på post it-lappar man kan skicka till någon kriminalteknisk enhet.....

Eller så tyder man handstilen.

2012-01-21 @ 10:43:22
Postat av: yeah-sus

Stäng ner och gå till botten med detta okristliga uppförande

2012-01-22 @ 01:34:19
Postat av: research papers

Du har klarat detta problem? Och hur gör man det?

Postat av: Cabriolet

Hahahahaa, synd att uppochnervändningen har upphört

2012-03-01 @ 10:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0